ON SOM FELIÇOS

ON SOM FELIÇOS

diumenge, 9 de febrer del 2014

NECTARI. UN REGAL DELS ASTRONAUTES

Ahir vam poder gaudir d'un extraordinari regal que els meus estimats i enyorats astronautes em van fer a final del curs passat. Un dinar a un restaurant amb una caixa de la Vida es bella. Quin encert ha estat el restaurant Nectarí. On el Xef Jordi Esteve capitaneja una cuina amb uns productes de qualitat i una presentació digne de reconeixement. Ens vam sentir igual de feliços com fa poc al Celler de Can Roca o a Can Arzak.
D'entrada uns aperitius amb una copa de cava.
A continuació un tats d'olis. Un de Lleida i un arbequina de Tarragona, acompanyats amb sal d'arbequina. Els pans que vam tastar eren: espècies, ceba i olives.
De primer un foie mi cuit amb ceba confitada i ...
Un plat de peix amb salmó, xips de flor de loto i ...
Un timbal de mongetes de Sta. pau, amb porc de matança i ou ferrat. Excepcional.
Un sensacional postre i una infusió de gingebre i llimona.
Una bodega amb molta qualitat, tot i que no tenien el vi que en principi els vam demanar. Element a corregir. Felicitem a la cap de sala, ja que amb el seu bon fer i la seva professionalitat ens va fer gaudir encara més de l'expeiència. Continueu amb aquesta línia i que molts puguin gaudir com ho vam fer nosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada