ON SOM FELIÇOS

ON SOM FELIÇOS

dissabte, 9 de juliol del 2016

DRESDEN I ALTRES DESCOBERTES

Avui hem fet una excursió guiada a Dresden. Ha estat un encert i anirem a dormir amb unes sensacions positives i més coneixements.
Arribar fins a la zona del zoo de Berlín ja és tota una aventura , ja que Berlín és molt gran.
Puntualment a les 9 del matí i amb l'Ivan, un noi de Mataró hem sortit direcció Dresden 12 persones.
El viatge tot i ser un xic llarg ha anat molt bé. L'Ivan ens ha anat explicant  la situació política del país, informacions històriques relacionades amb Dresden i l'actualitat, i fins i tot de la Fanta. Hem trobat a una àrea de servei una ampolla de la reedició que han fet de la primera Fanta i ens ha explicat com es va fundar: El Furher no volia que els alemanys prenessin més Coca cola que era americana i va manar als seus ingeniers fabricar una beguda alemana amb productes alemanys i resistent la botella als bombardejos. Em comprat una ampolla!!!!!!!!!!!
Arribats a Dresden ens ha fet un tour per la ciutat on hem pogut descobrir com una ciutat es pot reconstruir en 20 anys seguint la línia clàssica i oferint un aspecte envejable.




Hem gaudit molt de l'arquitectura de la vila i després hem tastat la gastromomia de la zona i he pogut degustar la tarta de poma per fi!!!!!!!!! Fins i tot  hem begut la cervessa que beu en Putin. Va treballar d'espia a Dresden.
De tornada a l'hotel hem parat a veure la secció gastronòmica de les galeries KDW. Renoi quines seccions de delicatessen i d'especialitats que tenen allà. Li dóna mil voltes a Harrods!!!!

Amb la descoberta del carrer ens acomiadem per avui.

Si voleu veure fotos clicar 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada