ON SOM FELIÇOS

ON SOM FELIÇOS

dilluns, 11 d’octubre del 2010

VAS D'ESCALIVADA I RISSOTTO D'ESPINACS I BOLETS

Dues receptes que són fàcils de fer, pràctiques, saboroses i que són per a temps de crisis.

VAS D'ESCALIVADA

Necessitem per a 4 vasos de mida d'un tallat: 100grs de pebrot escalivat, 100 grs d'albergínia escalivada, 100 grs de mascarpone i 50grs d'olivada negre.

S'ha de triturar per separat el pebrot i l'albergínia.

Es monta el vaset a capes:pebrot,mascarpone,albergínia i olivada.

Cal posar una cullereta de cafè per a ser consumit.



RISSOTO D'ESPINACS I BOLETS



Per a 4 persones necessitem: 6 tasses d'arròs,dos litres de brou,un pot de rovellons i un pot de bolets variats, una bossa d'espincas per amanir, ceba, all, 2 tomàquets madurs, vi blanc sec, 100grs de parmesà en pols i dues cullerades de mantega, pebre negre molt i pebre vermell.
(Jo vaig afegir una ala de polastre per persona)

Sofregirem la ceba amb l'all. Afegirem els bolets tallats petits i quan ja estiguin ben amorosits afergirem les espinacs tallades, que es couran amb el mateix vapor.
Retirem aquesta bressa,fem un sofregit de ceba i tomàquet al que afegirem una copa de vi blanc sec i els pebres.

Un cop fet el sofregit afegirem la bressa i deixarem reposar 24h. ( Cal fer el repòs per a que es confiti i sigui més saborós)

Calentem el brou. Calentem el sofregit i sofregim dos minuts a foc suau l'arròs. Afegim el brou poc a poc i passats 10 minuts de cocció afegim el formatge parmesà i la mantega. Acabar de coure i servir.



Us recomanem un Raimat rosat per fer el maridatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada