Avui
Hem cuinat aquests plats.
AMANIDA DE TARDOR
Ingredients:
Espinacs frescos,pinyons,magrana,poma al forn, formatge de cabra, pera, acetat balsàmic, oli d'oliva i herbes.
Procediment:
- S'ha de tallar a rodanxes la poma,coure-la al microones i calentar de nou amb
formatge de cabra.
- A la base del plat s'han de posar les espinaques tallades, uns quants pinyons,
magrana, pera tallada i les rodanxes de poma amb el formatge de cabra calent.
- Amanir amb acetat, oli i herbes.
BACALLÀ GRATINAT AMB CEBA CONFITADA
Ingredients:
Bacallà desalat, ceba confitada amb xerès dolç i all i oli.
Procediments:
- Desalar el bacallà al punt de sal.
- Confitar la ceba amb xerès dolç.
- Fer all i oli.
- Posar a la safata del forn la ceba confitada,a sobre el bacallà ( en cru) i
cobrir-ho tot amb all i oli.
- Gratinar 10 minuts.
I per acompanyar-ho...
VI DE LES COSTES DE TOUL DE LA LORRAINE
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada