ON SOM FELIÇOS

ON SOM FELIÇOS

dissabte, 6 de novembre del 2010

PLATS DE TARDOR AMB VI DE LA LORRAINE

Avui

Hem cuinat aquests plats.

AMANIDA DE TARDOR

Ingredients:
Espinacs frescos,pinyons,magrana,poma al forn, formatge de cabra, pera, acetat balsàmic, oli d'oliva i herbes.

Procediment:
- S'ha de tallar a rodanxes la poma,coure-la al microones i calentar de nou amb
formatge de cabra.
- A la base del plat s'han de posar les espinaques tallades, uns quants pinyons,
magrana, pera tallada i les rodanxes de poma amb el formatge de cabra calent.
- Amanir amb acetat, oli i herbes.



BACALLÀ GRATINAT AMB CEBA CONFITADA

Ingredients:
Bacallà desalat, ceba confitada amb xerès dolç i all i oli.

Procediments:
- Desalar el bacallà al punt de sal.
- Confitar la ceba amb xerès dolç.
- Fer all i oli.
- Posar a la safata del forn la ceba confitada,a sobre el bacallà ( en cru) i
cobrir-ho tot amb all i oli.
- Gratinar 10 minuts.




I per acompanyar-ho...

VI DE LES COSTES DE TOUL DE LA LORRAINE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada