ON SOM FELIÇOS

ON SOM FELIÇOS

diumenge, 23 de gener del 2011

OU FERRAT D'EMÚ

Avui ha tocat tastar un aliment nou.

Hem seguit les indicacions de la professional que ens el va vendre i la veritat és que l'hem encertada.

Ens ha fet falta:
- un ou d'emú.
- una barra de pa, de quatre puntes, del forn Turris de Barcelona.
- dues tires de cansalada fumada tallada a daus.
- dos botifarrons de ceba.
- oli d'oliva, sal.
- patates de Galícia i cebes.

Hem fet unes patates a "lo pobre", hem sofregit la cansalada i els botifarrons.

El procediment d'obertura de l'ou és delicat. Cal actuar amb calma i paciència.
Una bona serra de fuster ajuda molt.

El secret per a que quedi ben fregit és la temperatura de l'oli i l'amplitud de la paella.

El resultat no cal dir-ho només assaborir. EXCEL·LENT. BONÍSSIM

Per acompanyar aquest plat hem triat una cervessa considerada una de les millors cervesses a Bèlgica.



Us convidem a descobrir aquest aliment de sabor fi i suau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada