Avui ha tocat tastar un aliment nou.
Hem seguit les indicacions de la professional que ens el va vendre i la veritat és que l'hem encertada.
Ens ha fet falta:
- un ou d'emú.
- una barra de pa, de quatre puntes, del forn Turris de Barcelona.
- dues tires de cansalada fumada tallada a daus.
- dos botifarrons de ceba.
- oli d'oliva, sal.
- patates de Galícia i cebes.
Hem fet unes patates a "lo pobre", hem sofregit la cansalada i els botifarrons.
El procediment d'obertura de l'ou és delicat. Cal actuar amb calma i paciència.
Una bona serra de fuster ajuda molt.
El secret per a que quedi ben fregit és la temperatura de l'oli i l'amplitud de la paella.
El resultat no cal dir-ho només assaborir. EXCEL·LENT. BONÍSSIM
Per acompanyar aquest plat hem triat una cervessa considerada una de les millors cervesses a Bèlgica.
Us convidem a descobrir aquest aliment de sabor fi i suau.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada