ON SOM FELIÇOS

ON SOM FELIÇOS

diumenge, 7 d’agost del 2011

25 anys. NOCES D'ARGENT

El passat 2 d'agost vam poder celebrar les nostres noces d'argent.



El temps ha passat, avui diem ràpidament, però dia rera dia hem viscut el que el destí tenia previst per a nosaltres dos i per la colla de persones que ens han envoltat.

Aquell dissabte per la tarda , a Sant Carlos, vam formalitzar un compromís que al llarg de tots els 365 dies d'aquests 25 anys hem anat madurant, segellant, experimentant i descobrint.

Ha estat un plaer poder arribar fins aquí, tot i que hem hagut de saltar amb força, esforç, il·lusió, alegries i penes algunes de les pedres, rocs i flors que han anat sorgint al llarg d'aquest sinuós camí, que és la vida en parella i el formar una família. Fer créixer dos Angelets ha estat també una experiència plena de sentiments i d'emocions de tot tipus. Del tot recomanable.

Aquesta setmana ha estat molt intensa.

Tots els de casa heu volgut participar amb estima i molta dedicació en aquest esdeveniment.

Us volem agrair aquest gest i podeu estar segurs que heu fet un bon present que no podrem oblidar ni acabar d'agrair.

Els nostres fills, En Josep Oriol i la Mònica, han volgut oferir-nos un àpat al Celler de Can Roca. No hi ha paraules per descriure l'emoció i sensacions que vam viure tot menjant.

El nostre Juan ens ha ofert dues aliances d'argent per recodar dia a dia, aquesta fita ja aconseguida. Un gest molt d'agraïr!

Els Avis han volgut oferir-nos unes copes de cava de plata per a que el cava tingui un altre bouquet quan el degustem. Si la salut ens ho permet amb cava vrindarem sovinti ho farem per molts anys!

La Victòria i el Carlos ens ofereixen tornar al lloc on vam gaudir de les primeres experiències. Quin plaer reviure aquelles emocions!

L'Anna ens ofereix descobrir noves emocions a Hondarribia i a dos grans restaurants: Arzak i Sebastian. Quin plaer descobrir noves cuines!

L'Àngels i el Manolo ens ofereixen relaxar-nos al nostre país després de tantes emocions viscudes. Quin plaer assaborir les emocions!

L'Antònia ens ha ofert un dolç i carinyós pastís d'aniversari. Com fa 25 anys de nou una espassa ens ha ajudat a tallar i compartir el que tenim entre mans.

Moltes gràcies a tots i totes per permetre de nou sentir-nos com un parell de "tortolitos".

Esteu segurs que amb il·lusió gaudirem d'aquest presents i ben aviat sabreu els resultats.



MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTS ELS QUE HEU PARTICIPAT I PREPARAT AMB AQUESTA ESTIMA QUE ENS MOSTREU

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada