diumenge, 7 d’abril del 2013
ARRÒS CREMÓS DE CALÇOTS, CALAMARS AMB BRIE DE CABRA
Avui hem descobert un un nou vi
i un nou arròs
La recepta:
ARRÒS CREMÓS DE CALÇOTS, CALAMARS AMB BRIE DE CABRA
Ingredients per a 4 persones:
- 3 calamars de platja mitjans.
- 1 copa de brandi
- 8 grans d'all
- julivert
- oli d'oliva
- sal
- 12 calçots
- 1 copa de vi blanc sec
- 150grs. De brie de cabra
- 300grs d'arròs bomba Montsià
- 1'5l de brou d'aviram
Procediments
- Tallar a bocins petits els calçots, fins i tot la part verda que sigui comestible.
- A una cassola sofregir a foc suau i tapat els calçots amb un raig d'oli d'oliva. Han de quedar cuits i estovats.
- Afegir una copa de vi blanc, deixar reduir i reposar 24h.
- Netejar els calamars i tallar a rodanxes el tub i a bocins petits aletes i potes.
- Sofregir amb oli d'oliva. A mitja cocció afegir una picada generosa d'all i julivert i una copa de brandi. Deixar
reduir i reposar 24h.
És important deixar reposar els sofregits.
- Escalfar el sofregit dels calçots a una paella, abocar l'arròs i progressivament afegir el brou d'aviram. Remenar
suaument.
- Passats 12 minuts afegir els bocins de brie de cabra i acabar de coure. (L'arròs bomba Montsià requereix 18m)
- Servir l'arròs al plat i decorar amb els calamars sofregits.
Si voleu veure les imatges.FOTOS ARRÒS
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada