ON SOM FELIÇOS

ON SOM FELIÇOS

diumenge, 7 d’abril del 2013

ARRÒS CREMÓS DE CALÇOTS, CALAMARS AMB BRIE DE CABRA

Avui hem descobert un un nou vi i un nou arròs La recepta: ARRÒS CREMÓS DE CALÇOTS, CALAMARS AMB BRIE DE CABRA Ingredients per a 4 persones: - 3 calamars de platja mitjans. - 1 copa de brandi - 8 grans d'all - julivert - oli d'oliva - sal - 12 calçots - 1 copa de vi blanc sec - 150grs. De brie de cabra - 300grs d'arròs bomba Montsià - 1'5l de brou d'aviram Procediments - Tallar a bocins petits els calçots, fins i tot la part verda que sigui comestible. - A una cassola sofregir a foc suau i tapat els calçots amb un raig d'oli d'oliva. Han de quedar cuits i estovats. - Afegir una copa de vi blanc, deixar reduir i reposar 24h. - Netejar els calamars i tallar a rodanxes el tub i a bocins petits aletes i potes. - Sofregir amb oli d'oliva. A mitja cocció afegir una picada generosa d'all i julivert i una copa de brandi. Deixar reduir i reposar 24h. És important deixar reposar els sofregits. - Escalfar el sofregit dels calçots a una paella, abocar l'arròs i progressivament afegir el brou d'aviram. Remenar suaument. - Passats 12 minuts afegir els bocins de brie de cabra i acabar de coure. (L'arròs bomba Montsià requereix 18m) - Servir l'arròs al plat i decorar amb els calamars sofregits. Si voleu veure les imatges.FOTOS ARRÒS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada