diumenge, 5 de maig del 2013
MONESTIR DE CASSERRES I CAN JUBANY
Avui ha tocat descobertes a la zona d'Osona.
A primera hora del matí hem anat cap al Monestir Benedictí de sant Pere de Casserres.
Després hem portat els Avis al Parador de Sau, on no havien estat.
Una cervessa i un bitter ens han calmat la set.
El plat fort del dia era dinar a Can Jubany.
Els inspectors de Michelin s'equivoquen en donar només una estrella al restaurant del Nandu.
Es mereixen dues com a mínim!
Ha estat una grata descoberta.
Aquí tots els comensals hem gaudit d'una bona cuina. El·laborada amb amor i amb aliments del nostre país. Cal que de viva veu ho expliquem a tots aquells que sàpiguen gaudir de la bona cuina catalana.
En Nando Jubany i el seu equip ens ha fet avui tocar el cel parlant gastronòmicament.
Si voleu veure el reportatge del dia.
FOTOS
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada