dimecres, 1 de gener del 2014
ÀPATS DE NADAL 13
De nou la família Benseny ens hem reunit al voltant de la taula per assaborir tradicions i novetats. No hi erem tots presents, però cal acostumar-nos a que la família creix i cal compartir moments i tradicions.
Nadal a casa de la germana mitjana, on vam assaborir de la tradicional sopa de galets amb pilotetes i altres ingredients d'aquest brou nadalenc.El matrimoni anfitrió ha fet una bona tasca a la cuina. Van seguir uns pollastres rostits i ben acompanyats de fruites seques. Per postre unes fruites pelades i unes maduixes de l'hort. Cuina de proximitat i tradicional. Qualificació ALTA.
El dia de Nadal de nou l'Avi ens va obsequiar amb una nova figureta per al pessebre i un aguinaldo.
St. Esteve al restaurant Can Poal a compte dels Avis. Allà vam assaborir un aperitiu i cada comensal va triar un segon plat. Els filets amb foie i els peixos al forn van ser els plats més sol·licitats. de postre cada comensal va poder demanar el que més li convenia. Uns torrons d'Agramunt van tancar l'àpat. En Ferran de nou va complir amb les expectatives marcades. Qualificació: ALTA.
Aquest St. Esteve vam conèixer al Sr. Pere. La família creix. Quina il·lusió!
El Cap d'Any l'hem començat fent noves descobertes gastronòmiques. L'Anna ens ha obsequiat amb un àpat de categoria. Hem tastat ingredients de sempre i algun que altra de recent incorporació a les nostres cuines, cuinats de manera novedosa. L'empresa Sarova fa una bona feina i sap tractar i presentar els seus productes d'una manera exquisita. cal felicitar-los i fer-ne una bona publicitat. Qualificació: ALTA
Hem acabat l'àpat gaudint com l'Avi bufava les espelmes després de fer unes ganyotes. Sembla que fer anys li comporta afegir més humor a les seves accions.
Si voleu mirar les fotos obriu l'enllaç. FOTOS
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada