ON SOM FELIÇOS

ON SOM FELIÇOS

dissabte, 22 de febrer del 2014

Restaurant Capritx, un regal de Reis.

Avui hem assaborit un dels regals de Reis pendents. Grata sorpresa. Ens hem sentit com al menjador de can Roca i servits amb gran professionalitat! Felicitem al xef Artur Martínez i al seu equip.
Iniciem el menú degustació amb un tast de pa i oli de la zona.
Paté de pollastre i tofona amb brou de bolets
Galeta d'arròs Venere, brandada negra de bonitol i piparra
Esqueixada de bacallà, mongetes del Ganxet i algues amb sèsam i llimona
Brou de gingebre amb nyoquis de cigrons menuts i anguila fumada.
Flamet de rovell de gallina jove en suprema de tòfona, carxofa i escorces.
Fideus de calamars ( per l'al·èrgic al marisc) i botifarra de sípia i llagostins guisada amb pèsols tendres i menta.
Pilota d'escudella amb toffee de pebre verd, colrave i fonolls
Brioix glacé d'ametlla
Polpa de xirivia a la vainilla amb sorbet i pols d'iogurt àcid
Crema de caramel amb té negre, regalessia balsàmica i crocant salat
El vi que hem triat
Aneu i comproveu tot gaudint com ho hem fet nosaltres que també anàvem recomanats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada