dissabte, 22 de febrer del 2014
Restaurant Capritx, un regal de Reis.
Avui hem assaborit un dels regals de Reis pendents.
Grata sorpresa.
Ens hem sentit com al menjador de can Roca i servits amb gran professionalitat!
Felicitem al xef Artur Martínez i al seu equip.
Iniciem el menú degustació amb un tast de pa i oli de la zona.
Paté de pollastre i tofona amb brou de bolets
Galeta d'arròs Venere, brandada negra de bonitol i piparra
Esqueixada de bacallà, mongetes del Ganxet i algues amb sèsam i llimona
Brou de gingebre amb nyoquis de cigrons menuts i anguila fumada.
Flamet de rovell de gallina jove en suprema de tòfona, carxofa i escorces.
Fideus de calamars ( per l'al·èrgic al marisc) i botifarra de sípia i llagostins guisada amb pèsols tendres i menta.
Pilota d'escudella amb toffee de pebre verd, colrave i fonolls
Brioix glacé d'ametlla
Polpa de xirivia a la vainilla amb sorbet i pols d'iogurt àcid
Crema de caramel amb té negre, regalessia balsàmica i crocant salat
El vi que hem triat
Aneu i comproveu tot gaudint com ho hem fet nosaltres que també anàvem recomanats.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada