diumenge, 9 de febrer del 2014
NECTARI. UN REGAL DELS ASTRONAUTES
Ahir vam poder gaudir d'un extraordinari regal que els meus estimats i enyorats astronautes em van fer a final del curs passat. Un dinar a un restaurant amb una caixa de la Vida es bella.
Quin encert ha estat el restaurant Nectarí.
On el Xef Jordi Esteve capitaneja una cuina amb uns productes de qualitat i una presentació digne de reconeixement.
Ens vam sentir igual de feliços com fa poc al Celler de Can Roca o a Can Arzak.
D'entrada uns aperitius amb una copa de cava.
A continuació un tats d'olis. Un de Lleida i un arbequina de Tarragona, acompanyats amb sal d'arbequina. Els pans que vam tastar eren: espècies, ceba i olives.
De primer un foie mi cuit amb ceba confitada i ...
Un plat de peix amb salmó, xips de flor de loto i ...
Un timbal de mongetes de Sta. pau, amb porc de matança i ou ferrat. Excepcional.
Un sensacional postre i una infusió de gingebre i llimona.
Una bodega amb molta qualitat, tot i que no tenien el vi que en principi els vam demanar. Element a corregir.
Felicitem a la cap de sala, ja que amb el seu bon fer i la seva professionalitat ens va fer gaudir encara més de l'expeiència.
Continueu amb aquesta línia i que molts puguin gaudir com ho vam fer nosaltres.
dissabte, 18 de gener del 2014
Restaurant Peruà TANTA
Avui i en motiu d el'aniversari del Segis hem gaudit d'un dels presents.
Un àpat a un restaurant peruà de Barcelona.
Ha estat una grata sorpresa.
Si voleu veure el reportatge FOTOS
Us ho recomanem
dimarts, 7 de gener del 2014
ÀPAT DE REIS CASA ANGELET- BENSENY 2014
Un nou àpat de reis.
Pensat amb il·lusió
Confeccionat amb companyia i bona ajuda
Compartit amb els de casa Benseny.
Un plaer.
Ara a fer de nou la carta per l'any vinent.
FOTOS
dimecres, 1 de gener del 2014
ÀPATS DE NADAL 13
De nou la família Benseny ens hem reunit al voltant de la taula per assaborir tradicions i novetats. No hi erem tots presents, però cal acostumar-nos a que la família creix i cal compartir moments i tradicions.
Nadal a casa de la germana mitjana, on vam assaborir de la tradicional sopa de galets amb pilotetes i altres ingredients d'aquest brou nadalenc.El matrimoni anfitrió ha fet una bona tasca a la cuina. Van seguir uns pollastres rostits i ben acompanyats de fruites seques. Per postre unes fruites pelades i unes maduixes de l'hort. Cuina de proximitat i tradicional. Qualificació ALTA.
El dia de Nadal de nou l'Avi ens va obsequiar amb una nova figureta per al pessebre i un aguinaldo.
St. Esteve al restaurant Can Poal a compte dels Avis. Allà vam assaborir un aperitiu i cada comensal va triar un segon plat. Els filets amb foie i els peixos al forn van ser els plats més sol·licitats. de postre cada comensal va poder demanar el que més li convenia. Uns torrons d'Agramunt van tancar l'àpat. En Ferran de nou va complir amb les expectatives marcades. Qualificació: ALTA.
Aquest St. Esteve vam conèixer al Sr. Pere. La família creix. Quina il·lusió!
El Cap d'Any l'hem començat fent noves descobertes gastronòmiques. L'Anna ens ha obsequiat amb un àpat de categoria. Hem tastat ingredients de sempre i algun que altra de recent incorporació a les nostres cuines, cuinats de manera novedosa. L'empresa Sarova fa una bona feina i sap tractar i presentar els seus productes d'una manera exquisita. cal felicitar-los i fer-ne una bona publicitat. Qualificació: ALTA
Hem acabat l'àpat gaudint com l'Avi bufava les espelmes després de fer unes ganyotes. Sembla que fer anys li comporta afegir més humor a les seves accions.
Si voleu mirar les fotos obriu l'enllaç. FOTOS
diumenge, 10 de novembre del 2013
DINAR FAMILIAR AL RESTAURANT CAN JUBANY. CALLDETENES
Gràcies als Avis hem gaudit d'un dinar a un restaurant que em té el cor i els sentits robat.
CAN JUBANY
De nou hem gaudit de l'experiència gastronòmica que comporta el menú de temporada.
M'ha fet feliç veure els de casa gaudir de nous plats i de noves descobertes.
Per molts anys experiències com aquestes.
FOTOS DEL DINAR
dilluns, 4 de novembre del 2013
MUNICH. UNA GRAN DESCOBERTA. Nov. 13
Aquest tres dies hem descobert una mica Munich.
Vol Vueling 7 AM, Hotel Ibis Centre, on la Silvia t'aconsella i t'orienta de les possibilitats de la ciutat en castellà. Un bufet per a l'esmorzar complert i una habitació funcional per als tres dies que hem de ser allà.
La ciutat requereix descobrir-la escoltat totes les versions. Primer caldria fer el bus turític. (www.citysightseeing-munich.com) la segona amb els camises vermelles i la tercera un mateix badant i redescobrint les infoemacions anteriors.
Ens ha agradat: El mercat
La gastronomia
Ens han quedat coses i llocs per descobrir i no descartem anar aviat. Anoteu-vos Munich com a destí.
Aquí teniu les FOTOS
diumenge, 20 d’octubre del 2013
CELLER CAN ROCA. MENÚ FESTIVAL 13
No hi ha paraules per descriure aquesta inolvidable experiència.
Omplirem de nou la guardiola per repetir-la en un futur proper.
FOTOS DE L'EXPERIÈNCIA
Subscriure's a:
Missatges (Atom)