ON SOM FELIÇOS

ON SOM FELIÇOS

dissabte, 1 de maig del 2010

ARGENTONA

Després de varis intents de descobrir aquest municipi, avui hem anat per fi a descobrir-lo.

Entrant a la pàgina web de l'ajuntament es pot accedir a una informació, en format PDF, del municipi.Suggerim la proposta d'adjntar un planell de la vila i indrets on deixar el vehicle.

Impressa la documentació, que hi faltaria un mapa de la Vila per situar-se, omplert el diposit de benzina i coordenada la Maria (GPS) hem enfilat la carretera fins a la Vila d' Argentona.
Tot i que el dia estava un xic nubolós i en algun moment han caigut 4 gotes grans de tormeta de calor, la visita s'ha pogut fer sense cap dificultat i hem tingut el plaer de descobrir una vila molt tranquil·la, ben construida, ben organitzada i amb abundants cases modernistes.

Cal destacar que es respira una sensació de calma i benestar per aquests carrers.
Al centre de la vila sorpren la quantitat de forns i pastisseries que hi ha.



No ens hem dit cap mentida a la paret de les mentides, sí hem dit que val lapena perdre's i entrar a menjar un bon bacallà al restaurant Celler d'Argentona i també fer una passeig i un cafetó a Can Baladia.

Pel carrer gran hem reconegut a un actor de la sèrie del cor de la ciutat,un que treballava al cinema Chicago, ara no recordo el nom.
Un talladet a Can Tomàs va situar-se en el context de poble, sense menysprear res ni ningú, ans al contari ofereix aquell encant que a Barcelona ja no tenim.

Hem seguit les indicacions de la ruta i hem pogut marxar del municipi amb una gran satisfacció i un parell de presents que hem adquirit al forn del carrer gran, 40.

Si no coneixeu la vila val la pena que un dia hi aneu.





En arribar a casa i per festejar l'onomàstica del sr. de la casa hem degustat un plat de raviolis fracits de formatge i tomàquets sec acompanyats de daus de tomàquet natural, orenga, pebre i amnaits amb oli d'arbequines. Tancava el dinar unes pastes procedents de la Vila d'Argentona que ens han deixat un dolç sabor.

1 comentari: