ON SOM FELIÇOS

ON SOM FELIÇOS

dissabte, 8 de maig del 2010

DESCOBRINT GIRONA:TEMPS DE FLORS

Avui el despertador ha fet el mateix horari que un dia laborable.

A les 7h ja erem caminant per Barcelona, direcció Passeig de Gràcia per accedir a l'estació i comprar bitllets direcció Girona. Tren Md preu anada i tornada 31'50€

A les 9h arribem a Girona i després e fer una parada a l'estació i acompanyar els entrepans de cas,a amb un cafè i una cola, ens dirigim als Banys àrabs. Erem els 2ns de la cua.

Per sort les campanes de la catedral, que eren el senyal de referència per obrir les exposicions; ( Així ho marcava el coordinador de parcs i jardins, que per allí dirigia a la colla)han sonat enseguida i hem accedit als Banys iniciant així la ruta pels patis, per les sales d'exposició i pels jardins de Girona.






Hem voltat i hem descobert molts racons de Girona divinament guarnits. No totes les exposicions estan fetes amb flors. El fil de la mostra són les flors i es poden fer ús dels materials que es desitgin.


Hem parat a fer un menú de flors al "Museu del vi". Val la pena seure una estona, descansar els peus i fer una valoració del que s'ha vist mentres es degusten un plats fets amb seny i professionalitat. Menú de flors 18€ + Cafès + propina=40€





Després del dinar hem continuat descobrint aquest bonics espais que fa 55 anys ofereix la ciutat de Girona i en especial el Barri Vell.
Ens han explicat a la pujada nort de l'Esglèsia de St. Feliu com es fa el procediment de guarnir un espai, des de l'inici fins a la fi i quin era el seu pressupost.







A les 17'32h pujàvem a un tren de rodalies per tornar a Barcelona.

Que per molts anys els Gironins puguin oferir aquestes obres d'art i que nosaltres les puguem veure i gaudir.

1 comentari:

  1. Molt bones fotos i un bon reportatge.

    El menjar fa obrir la gana.

    Sense anar ja he vist “Temps de flors”

    Bon diumenge

    ResponElimina