Hola
Feia dies que no us presentava nous plats. Aquesta setmana de festes intercalades hem descobert nous plats.
Han estat tres àpats molt assaborits i fàcils d'el·laborar. Ens ha permès gaudir de la bona cuina i del temps lliure.
ARRÒS CREMÓS DE CARBASSA, BEICON, TOMÀQUETS SECS I RÚCULA
Fer un sofregit seguint aquest ordre: beicon, carabassa a daus petits, ceba, alls, tomàquets secs, tomàquet triturat, pebre vermell i conyac.
Sofregir l'arròs i el sofregit. Abocar el brou. Coure i abans de 3 minuts que s'acabi la cocció, afegir 50grs de mantega, donar un parell de voltes i tirar la rúcula.
En sevir espolsar parmesà i orenga.
AMANIDA D'ENCIAMS VARIATS, AMB GORGONZOLA, NOUS, ALVOCAT, BEICON I SÈSAM TORRAT
LASANYA DE MANGO I BRANDADA DE BACALLÀ
Procediment: capa de lasanya, mango filatejat, capa de lasanya, brandada de bacallà, capa de lasanya, de nou mango i per últim lasanya. Beixamel i gratinar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada