ON SOM FELIÇOS

ON SOM FELIÇOS

diumenge, 11 de desembre del 2011

NOUS PLATS

Hola

Feia dies que no us presentava nous plats. Aquesta setmana de festes intercalades hem descobert nous plats.

Han estat tres àpats molt assaborits i fàcils d'el·laborar. Ens ha permès gaudir de la bona cuina i del temps lliure.

ARRÒS CREMÓS DE CARBASSA, BEICON, TOMÀQUETS SECS I RÚCULA



Fer un sofregit seguint aquest ordre: beicon, carabassa a daus petits, ceba, alls, tomàquets secs, tomàquet triturat, pebre vermell i conyac.

Sofregir l'arròs i el sofregit. Abocar el brou. Coure i abans de 3 minuts que s'acabi la cocció, afegir 50grs de mantega, donar un parell de voltes i tirar la rúcula.

En sevir espolsar parmesà i orenga.


AMANIDA D'ENCIAMS VARIATS, AMB GORGONZOLA, NOUS, ALVOCAT, BEICON I SÈSAM TORRAT




LASANYA DE MANGO I BRANDADA DE BACALLÀ



Procediment: capa de lasanya, mango filatejat, capa de lasanya, brandada de bacallà, capa de lasanya, de nou mango i per últim lasanya. Beixamel i gratinar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada