Àpat de cap d'any. Gener 2013 |
dimarts, 1 de gener del 2013
DINAR DE CAP D'ANY
Bon Any Nou a tots els seguidors i seguidores d'aquest blog.
Comencem l'any degustant de nou el catering que la nostra germana Anna ens ofereix el dia de festa que anem tota la família a casa seva.
Fa 10 anys que els professionals de Sarova li preparen el catering de l'àpat.
Qui no l'ha tastat no pot pas dir que els caterings són x o que són z. He provat en altres ocasions menjar preparat i res a veure amb aquesta realitat.
Per parlar d'ells cal tenir coneixement de causa. Fins ara els privilegiats que els coneixem ho expressem a qui realment valora la bona cuina, feta amb gust, amb ingredients de qualitat i amb presentació exquisida.
Ingresseu al club dels bons gourmets i en podreu parlar.
El menú ha estat de primera. Súblim. espectacular.
Que vagi de gust.
L'Avi també comença l'any bufant les espelmes.
Aquesta vegada estaven a un sacher fet al forn Miralles, pel pastisser Samuel. Fins i tot el josep oriol des d'Amsterdam deia Carai!!!! i feia salivera.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada