ON SOM FELIÇOS

ON SOM FELIÇOS

divendres, 2 d’agost del 2013

NORD DE PEST: ANDRASSY, HEROIS I DOLCES DESCOBERTES

Aquest matí hem agafat de nou el metro i hem sortit davant el balneari. Hem anat a visitar el castell de l'expo, que han fet de nou en pedra i els museus que hi ha pel voltant.
Hem passejat per la plaça dels Herois, on en Mikel Jacson va fer un videoclip. Nosaltres també ens hem sentit herois i sota l'Arcàngel Gabriel hem contemplat l'obra.
Hem baixat per tota l'avinguda Andrassy tot contemplant edificis de palauets, ambaixades, l'antiga seu de la policia ( on es torturava als detinguts horrorosament) i l'òpera. La part sud és com uns Champs Elysées de París; amb botigues de renom i alt pressupost.
Hem anat prop del parlament tot cercant l'edifici central de correus, hem vist St. Esteve pel seu darrera i hem decidit que amb tanta calor com feia, anar a la millor pastisseria del centre de Pest a prendre un refresc. Gerbau, un mestre xocolater i pastisser. Una delicia d'aliments que preprara i un museu el seu establiment. Hem pres dos coctels de fruites tot escoltant música de violí a la plaça.
Com que fa moltíssima calor hem decidit tornar al FATAL a menjar unes superamanides. No hi ha foto de la nostra amanida, però us posarem la dels nois italians del costat que han demanat un plat de carn. La ració és per a una persona i mengen 4.
Si voleu veure les fotos del dia FOTOS Hem fet aquesta nit un passeig nocturn. De l'hotel (Pont Elisabeth)a la part del davant del parlament, a Buda passant pel de les cadenes i tornar pel mateix camí. De nit és una altra cosa Budapest. Si voleu veure fotos de nit FOTOS BUDAPEST DE NIT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada