ON SOM FELIÇOS

ON SOM FELIÇOS

dijous, 1 d’agost del 2013

MERCAT, PASSEJANT PER PEST I BANYS

Hem començat el dia fent la descoberta del gran mercat de Budapest. Té tres pisos: La planta baixa només té unes botigues de peix i d'encurtits, la planta principal té botigues d'alimentació variada i la planta superior té restaurants i souvenirs. Ha estat com visitar un museu!
Ens hem quedat bocabadats de les descobertes que hem fet! Hem comprat paprika a bon preu i un assortit de foies d'oca hungaresa.(És molt apreciat i reconegut).El caviar estava a preus desorbitats.( I en necessito!!!!) Mireu què hi havia?
Acabada la visita al mercat hem tornat a l'hotel a deixar les compres i hem anat cap al barri jueu. Hi ha la sinagoga més gran d'Europa, el cementiri i l'escultura de l'arbre dels sentiments o desitjos ( Ara no recordo amb exactitud)
Hem tornat a passejar per Pest tot cercant un lloc tradicional per dinar. Ens havien parlat del restaurant FATAL, a Vaci Ucta i hem anat a mirar. Ens agradava però en ser només les 13h. hem pensat d'anar a cercar unes escultures que ens faltaven.
Hem dinat com uns reis al FATAL, menjar tradicional hongarés. Per a que us feu una idea del tamany dels plats. Amanida hongaresa:
Per la tarda amb en Josep i la Carmen, que també dinaven al FATAL, hem anat als banys de Széchenyi en metro. Quines escales mes empinades i quins revisors. D'incognit, es posen el braçalet i a la caça de l'infractor.Multa de les grans. Una experìencia única. Al tornar aprofitant un cupó hem prés una cervessa gratis qu e ens ha anat molt bé.
FOTOS DEL DIA Si voleu veure com són els banys hi ha un blogaire que ho explica molt bé.BANYS SZËCHENYI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada