ON SOM FELIÇOS

ON SOM FELIÇOS

dimecres, 31 de juliol del 2013

PARLAMENT, CREUER I CAFÈ NY

Avui hem fet diferents coses i totes elles molt bé. Esmorzats, descansats, nets i polits a les 8'45h ja erem al carrer camí del Parlament.Hem visitat les escultures dedicades als jueus que en la IIGM els nazis els llençaven al riu.
A les 10'15h i amb DNI a la mà hem entrat al majestuós parlament hungarés. Una visita de 3/4h pel seu meravellós interior. Preneu nota:L'any vinent redueixen els diputats al 50% per estalviar costos. Molt bé per aquest país, progressa amb seny! Acabada la visita hem acordat amb uns catalans que també estan a l'hotel que demà anirem al balneari.
Hem seguit la visita pel centre de Pest: Plaça de la Llibertat, on hi ha el majestuós edifici de la TVH i altres, he donat la mà al reagan, ja que va camí de l'ambaixada, hem passejat fins l'Esglèsia de St. Esteve. Imponent. Hem dinat al Hard Rock de Budapest. Una amanida i la seva hamburguesa. Acabats de dinar hem passejat per Vaci Utca 1 qm de botigues, edificis majestuosos i restaurants. Hem fet temps per agafar el creuer que ens havia de mostrar l'illa Margarita.
El viatge en creuer ha estat de nou molt relaxant i ple d'emoció. El danubi va canviant el seu color a mida que vas acostant-te o apropant-te a l'illa.es poden veure molts del creuers fluvials que fan escala a Budapest.
Per finalitzar la tarda hem anat a cercar el bus turístic; (encara teníem accés avui) que ens ha portat al cafè NY on hem assaborit uns deliciosos combinats de llimonda i un espectacle de cafè.Un detall, si demanes cafè o combinats d'ell, sempre t'ofereixen un got d'aigua. esbrinaré per què?
I tenint esperança en un futur portem un convidat en un paquet i "untressenu2 en un altre paquet FOTOS DEL DIA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada