ON SOM FELIÇOS

ON SOM FELIÇOS

dilluns, 22 de juliol del 2013

ROCAMADOUR.

Avui ha tocat descobrir una vila patrimoni de l'humanitat per l'UNESCO. ROCAMADOUR És impressionant com està feta a la roca.
Hem baixat pel camí del pelegrí i fins als peus del Santuari hem fet la ruta que fan els peregrins que volen visitar/pregar/demanar, etc. qualsevol cosa a la Mare de Déu de Rocamadur. És una Mare de Déu negre com la nostra Moreneta.
A l'entrada del Santuari hem pogut participar d'una visita guiada d'hora i mitja, feta per un monjo del Santuari i que amb molt de detall ens ha explicat tota la història del lloc i hem entrat a capelles que estan tancades al públic. aquí teniu una imatge de la capella de St. Michel feta a la roca igualment que tot el Santuari.
Acabada la visita al Santuari hem pagat 2'5€per persona i amb un funicular hem fet un viatge de 65 segons fins pujar al Château, on es poden veure les vistes de tota la vila. El Château està sobre aquesta roca.
i des de la barana del château es pot veure tota la vila i el Santuari als peus. Acabada la visita i per carreteres secundàries hem anat direcció a la gîte. Hem parat a dinar i per primera vegada aquestes vacances no hem pogut acabar el segon plat. Ha guanyat la cuina. extraordinari menu du jour.
Ens han ofert nous saldades del Perigord com a degustació. Molt bones. FOTOS DEL DIA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada