ON SOM FELIÇOS

ON SOM FELIÇOS

dijous, 11 de juliol del 2013

HOTEL ALGA = VIURE I GAUDIR LA FELICITAT

Avui hem tornat després de passar sis dies a l'Hotel Alga, a Calella de Palafrugell.
Nosaltres li diem " el nostre hotel" ja que el tracte que reps des del primer instant que entres a l'establiment fins al moment de dir adeú és més que impressionant. I de premi hem viscut les havaneres en directe. Tota una experiència!.
No tothom valora el mateix que nosaltres i entenem que girin per altres mons, però una clientela fidel de 25 anys, com la família de França, o els avis del Bertran i l'Ignaci o la Teresa i la seva família diuen tot allò que nosaltres diem quan ens pregunten per l'establiment.
Des d'aquí volem agrair a tot el personal de l'hotel i als seus propietaris. A l'Enric, en Ferran, les noies de recepció, l'equip de cambrers: en Rafa, la Lupe, la Noe i els altres tres cambrers que amb un somriure impecable, la camisa cordada fins dalt i amb professioalitat t'acompanyen al llarg dels àpats.No ens volem deixar a totes les cambreres d'habitacions que fan que la teva estada resulti del tot meravellosa.
Volem destacar espectacularitat de la cuina. El Xef Daniel Feliu Mateu i el seu equip ens han fet sentir-nos molt i molt feliços gastronòmicament parlant. Haurem d'avisar a l'equip Michelin que passi per allà. Mireu el reportatge i opineu a continuació.FOTOS Tal i com hem dit al Ferran en acomiadar-nos: SEGUIU FIDELS A VOSALTRES MATEIXOS. Aquests sis dies ens heu ofert gaudir i sentir la felicitat. No canvieu. Ens veien d'aqui poc. Gràcies de nou. I si vosaltres voleu tastar la felicitat aneu i visqueu-la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada