ON SOM FELIÇOS

ON SOM FELIÇOS

dimecres, 17 de juliol del 2013

ST.LÉON s VÉZÈRE- MONTIGNAC

Avui dia light. Hem fet dues viles que tenen el mateix riu i que a les dues li dóna una bonica imatge. St. Léon és un petit poble, com els de la nostra Garrotxa, amb uns boscos de nogueres i un riu que l'envolta i que li ofereix aquest encant. Està considerat un dels pobles més bonics de la Dordogne.
A continuació hem anat a Montignac, on avui dimecres es celebra el tradicional mercat setmanal. Moltes parades de roba, d'olives i de productes de canard i d'oie. Hem descobert que també tenen producció de maduixots tot i que el preu és força elevat en comparació amb les nostres. Són també més menudetes. Estem recollint informació relacionada amb el Foie, els confits i les rillettes.
Acabada la descoberta de les viles hem enfilat per una carretera nova cap a la gîte. Avui hem dinat al bar del poble de Blis et Born, un plat du jour, consistent en un primer a triar entre els diferents elements del buffet fred, on destaquem les rillettes i la torrada de magret de canard amb fromage de chreve. De segon hem compartit un filet de bou i un pernil a la planxa. El filet estava molt tendre. No és d'extranyar amb el bestiar que hi ha pasturant per aquí!
Unes profiterols han tancat l'àpat. FOTOS DEL DIA Ara a fer lectura i prendre la fresca al porxo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada