ON SOM FELIÇOS

ON SOM FELIÇOS

dilluns, 29 de juliol del 2013

JA SOM A BUDAPEST

Després de viure una nova experiència ja hem arribat a Budapest. Entràvem al Prat a les 7'15h i aterràvem a Budapest a les 18'40h sense maletes. Hem anat al taulell a les 9h ja facturades maletes i menjat un entrepà al Pans i ens avisen que la sortida prevista serà a les 11'55h. Perdem la connexió a Zurich. Ens dieun que paciència, que ens reubicaran i que ens donen 4€ per anar a fer un refresc. A les 11'45h aterrava un avió que ens havia de portar a Zurich. Avisem a Família i a RACC per a que faci les gestions oportunes.
A la fila d'embarcament, coneixem al Rafael i l'Anna que també volen com nosaltres. Arribats a Zurich i preguntant-nos a quina hora sortiríem ens donen la tarja d'embarcament i hem de còrrer perquè estan ja tots dalt de l'avió. Ens adonem que no anem via Budapest sinó.
Arribem a Munich a les 16'30 i corrents cap a embarcar de nou Hem fet Munich - Budapest i de nou un refrigeri. Hem arribat a terra húngara a les 18'40h. Un servei de trasllat ens ha portat a l'hotel. La recepcionista, en català, ens ha atès i ens ha verificat les dades que a l'aeroport ens han dit de les maletes. Se suposa que a les 4 de la matinada ens avisaran per entregar-nos-les. Hem anat a veure el Danuvi i els ponts del voltant. Tenim un super molt complert al carrer de sota de l'hotel Ara ja estem a punt de menjar una mica de sopar que Swis air ens ha ofert i que hem reservat per a la nit. Sandwich de truita de patates (comprat a l'aeroport del Prat i envasat al buit) FOTOS DEL DIA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada