ON SOM FELIÇOS

ON SOM FELIÇOS

dimecres, 6 de juliol del 2016

Descobrim Berlin. Primer i segon dia

Ahir dimarts dia 5 de juliol vam matinar per poder fer els tràmits de facturar i embarcar amb Vueling. Sense cap problemes més que una cua d'una hora. Vam poder facturar l'equipatge i accedir a la zona VIP de l'aeroport del Prat. Allà vam poder descansar, esmorzar i fer un brunch abans no agafar l'avió que puntualment sortia direcció Berlín. El matí no va ser fàcil de passar. Sabedors que els nostres fills restaven a Barcelona fent proves al Beagle ens feia estar en un estat d'ansietat. Just abans d'embarcar sabem que en Beagle té un tumor al cervell i que les possibilitats de sobreviure amb dignitat a un tractament no són esperançadores. Els fills han optat per la via més assenyada, per dura que sigui. Nosaltres des de la distància donem el consentiment i impotents restem . No va estar gens fàcil accedir a l'avió. El món s'ensorra i no saps què has de fer ni què has de pensar. Mil records entren al teu cor tot desitjant que sigui un malson. Pensareu que un quatre potes no poden generar aquest sentiment. Jo també ho pensava abans de conviure 12 anys amb un gorrino, drapaire i carinyós begelino.

El viatge fins a Berlín serveix per meditar i endreçar pensaments. Conversant tots dos asserenem l'esperit i riem de les malifetes i experiències viscudes. De com vam decidir dir sí tot passejant per la carretera de les aigües i com ens acomiadem d'ell. De com es posava al mig de la Mònica o com seguia fidelment al seu petit amo, en Josep Oriol. Podria extendrem molt parlant del Beagle però crec que ara i aquí no toca més. Arribem a Berlin abans de l'hora fixada per l'aerolínia i recollides lesmaletes marxem al'hotel. L'habitació segueix el patró dels hotels IBIS. Correcció, neteja i bon servei. Ens dirigim a PostdamerPlatz a veure que tenim prop de l'hotel. Descobrim que estem a una zona tranquil·la.
Comprem aigua, amanida i fruita al super i anem a veure Sony center  i la porta de Branderbourg.

Dimecres 6 esmorzem aviat, fent el recorregut fina a la porta de Branderbourg i allà comencem a descobrir Berlín.

Si voleu veure les imatges cliqueu l'enllaç
https://photos.google.com/share/AF1QipMKJlOMoq5q9P3oqJUSt-0-WmrLuCuOZdWToz9Lc9w42fNkglY9H49IPImJX7rAJw?key=M08wa0kzZXhJanQybVNBeW5iYVVIR2RyTG9WTGdB


Demà més

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada