ON SOM FELIÇOS

ON SOM FELIÇOS

diumenge, 10 de juliol del 2016

POSTDAMM

Avui hem anat a fer un tour a Postdam amb les camises vermelles. El tour surt a les 11 de la Plaça de Paris. Hem viatjat amb tren i després amb bus fins al pont dels espies a Postdam.

Després de sabeu una micona de la història de Postdam i el perquè d'aquest pont hem entrat a la zona de l'embarcadero dels noruegs, on ens han explicat la llegenda dels noruegs.

 hem caminat pels jardins anglessos fins anar a trobar el palau de marbre, Feia molta calor i era ja passat migdia. els jardins estan envoltant un llac on els alemanys es banyen sense roba. més d'un s'ha molestat quan ha vist que es feien fotografies.
 Aquest és el palau on es va signar el tractat de Postdam repartint-se els tres aliats l'Alemanya rendida.
 Hem passejat pels jardins anglessos i després hem agafat un bus que ens ha portat al centre i allà hem pogut descobrir les tres portes de la ciutat i el barri holandés. Tot són botigues de souvernirs, restaurants i boutiques de roba. Ciutat reconstruida per viure del turisme.

Com que només teníem 45 minuts per menjar hem fet una mos de la salsitxa típica d'aquí i de postre un gelat de mango, xocolata negra i xocolata amb pebre.

Si voleu veure les fotos.
FOTOS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada