ON SOM FELIÇOS

ON SOM FELIÇOS

divendres, 11 de març del 2011

POLLASTRE AMB SOJA

Dilluns després de molt cuinar i preparar carmanyoles vaig descobrir una recepta fàcil, ràpida, sana, neta i en temps de crisis molt econòmica.

POLLASTRE AMB SALSA DE SOJA



INGREDIENTS:
4 cuixes de pollastre amb pell.
dues gotes d'oli d'oliva i mitja tassa de cafè de salsa de soja.

PROCEDIMENTS:

Posar a un recipient de vidre apte per al microones dues gotes d'oli.
Posar les cuixes de pollastre dues amb la pell tocant al vidre i dues mirant cap a dalt.
Abocar la salsa de soja.
Tapar el recipient i coure a màxima potència 25 minuts.
Esperar 10 minuts de repós i ja es pot servir amb un acompanyament d'enciam, verdures o bé cereals bullits.

Bon profit

dissabte, 19 de febrer del 2011

LUCERON. BONA CUINA AMB QUALITAT I PRESENTACIÓ EXQUISIDA

Un exjugador del Barça un dia va dir " No hace falta decir nada más" i avui les imatges parlaran per si soles.


El Luceron està a Montornés del Vallés.

Aneu i assaboriu vosaltres també aquestes joies de la cuina.

Luceron

dissabte, 5 de febrer del 2011

OU TRUFAT I OU DE PERICA

Ahir divendres vam descobrir dos aliments nous per al nostre paladar.

Per sort les dues noves variants han estat obsequis i aquest detall en temps d'estalvi és de molt agrair.

Com podreu observar a la fotografia hi ha un parell de cada modalitat.

Els que tenen la ics marcada són ous trufats, els petits són ous de perica i els altres són ous de gallina comprats a la polleria habitual.



Ens han fet saber que els ous trufats són uns ous que han estat un temps en fred i envoltats de tòfones. L'ou té una closca que és porosa, la qual cosa li permet impregnar-se de l'aroma de la tòfona.

L'ou de perica és de tamany més reduït que el de gallina i amb la closca de color blanquinós, recordant a l'ou d'ànega consumit fa poc dies.

Aquí podeu observar l'ou de perica al natural.



Destaquem el color viu del rovell.

L'ou trufat i l'ou de perica ja fregits i disposats a ser consumits per un Angelet.
( Hi ha qui ha preferit no consumir els de la seva mateixa família esportiva per principis)





Aquí tenim un ou de gallina i un ou trufat amb una mica de tòfona ratllada per sobre.

El sabor dels dos nous aliments tastats avui és difícil de descriure.
L'ou trufat té un sabor fort,però agradable i l'ou de perica és més suau.

La valoració ha estat satisfactòria i són aliments dignes de ser recomenats per viure noves sensacions gastronòmiques.

diumenge, 23 de gener del 2011

OU FERRAT D'EMÚ

Avui ha tocat tastar un aliment nou.

Hem seguit les indicacions de la professional que ens el va vendre i la veritat és que l'hem encertada.

Ens ha fet falta:
- un ou d'emú.
- una barra de pa, de quatre puntes, del forn Turris de Barcelona.
- dues tires de cansalada fumada tallada a daus.
- dos botifarrons de ceba.
- oli d'oliva, sal.
- patates de Galícia i cebes.

Hem fet unes patates a "lo pobre", hem sofregit la cansalada i els botifarrons.

El procediment d'obertura de l'ou és delicat. Cal actuar amb calma i paciència.
Una bona serra de fuster ajuda molt.

El secret per a que quedi ben fregit és la temperatura de l'oli i l'amplitud de la paella.

El resultat no cal dir-ho només assaborir. EXCEL·LENT. BONÍSSIM

Per acompanyar aquest plat hem triat una cervessa considerada una de les millors cervesses a Bèlgica.



Us convidem a descobrir aquest aliment de sabor fi i suau.

diumenge, 9 de gener del 2011

REDESCOBRINT GRÀCIA

Els nostres Angelets ens van regalar pel Caga Tió una ruta guida per Gràcia.

Aquesta ruta l'organitza cultruta.com

Amb aquesta empresa vam gaudir abans de Nadal d'una ruta de mites i llegendes pel centre Barcelona. L'Eva en aquell moment i la Montse avui ens han ajudat a redescobrir aspectes de la nostra vila que desconeixíem.

A dos quarts d'onze puntualment hem iniciat la redescoberta de la Vila de Gràcia.

A hores d'ara entenem alguns aspectes del barri, sabem el perquè un carrer es diu d'aquella manera i no d'una altra. Les esses del Carrer Príncep d'Astúries ara són raonades. Un sol, un campanar, una cascada i Sta. Rita són ara més propers.

Segurament quan passegem o passem pel davant dels edificis vistos avui els mirarem amb altres ulls.

La Montse ens ha obsequiat amb una sorpresa:
Ens ha mostrat el llibre que apareix a les fotografies on un dels fills Angelet narra i descriu la vida a Can Comte.

Ha estat una grata sorpresa que a tots volem anunciar. Ens queda el dubte de saber quin Angelet va ser.




Us recomanem de nou fer la ruta per saber més d'una bonica vila d'un gran País.

dissabte, 8 de gener del 2011

DESCOBRINT LA SAGRADA FAMÍLIA

Avui hem complert una d'aquelles intencions que et formules en posar el peu a terra algun matí.

Volíem veure l'interior de la Sagrada Família després de la visió oferta per TV3 el dia de la visita del Papa.

Per sort el Patronat de la Sagrada Família s'ha adonat que valia la pena fer unes jornades de portes obertes i oferir al públic l'ocasió de badar i comprendre que Gaudí era més que un geni.

Pel sol fet d'idear i projectar la Sagrada Família Gaudí ja hauria de ser sant.

Ha estat una experiència ÚNICA que recomano sigui aprofitada per qui vulgui contemplar amb els seus propis ulls aquesta meravella de la humanitat.



Els comentaris que s'escoltaven només posar el peu a l'interior de la Basílica no tenen cabuda. Els veins del barri, de Barcelona i de Catalunya han pogut fer el turista plàcidament pel seu interior, fer lliurement fotografies i seure's a contemplar l'enginy d'un gran mestre.



Que pogueu anar i veure-ho vosaltres mateixos.

divendres, 7 de gener del 2011

DINAR DE REIS

Una vegada més ha gunayat la cuina de casa Angelet-Benseny

Ha estat un dinar de campionat.

Ara a cercar més coses per a futures experiències.