ON SOM FELIÇOS

ON SOM FELIÇOS

diumenge, 8 de juliol del 2012

Setmana a Santiago

Imatges d'una setmana a Santiago He estat una setmana a Santiago fent formació. Allà he conviscut,rigut,escoltat i el he descobert una mica més del món.
ALBUM DE SANTIAGO Bona descoberta

diumenge, 8 d’abril del 2012

Descobrint un dels nostres secrets: Hotel ALGA

Us descobrim un dels nostres secrets de família: L'Hotel ALGA a Calella de Palafrugell

No tots ho podreu assaborir, ja que només uns som els privilegiats per poder percebre i sentir la qualitat i el bon fer.
No ho comenteu a viva veu. Feu com en Josep Pla, assaboriu i feu bon pregó, però no insistiu en que el tastin massa, no fos cas que el caramel s'acabés i la següent estada no us deixés la dolçor desitjada al vostre cor.


Fa deu anys vam descobrir aquesta vila i nou anys que cada primavera ens allotgem a l'habitació 210 d'aquest familiar hotel del Baix Empordà. No pregunteu que té l'habitació 210, és la primera i la que ens va frepar profundament.

Des del primer moment ens ham rebut amb cordialitat, familiaritat i professionalitat. En Ferran i l'Enric sempre ens han aconsellat i guiat per fer l'estada més còmode, no ens oblidem de la Marta que amb estil assenyala la ruta més apropiada per a l'ocassió.

Els cuiners l'Edu i ara en Daneil Feliu ens han ofert una cuina feta amb estima i gran professonalitat. Ens han fet l'arròs adaptat a l'al·lèrgia que patim i els plats que han elaborat han deixat un bon sabor, a l'alçada de la cuina d'estrelles. La cuina és tradicional amb tocs de modernitat. El que més destaca és la qualitat del producte i el bon gust en servir el plat.

En Rafa, la Lupe i el personal de sala fan que cada àpat sigui una festa de sentits.
Quin millor regal és arribar al restaurant "El Cantir" cada primavera i ser saludat amb afecte i sinceritat!
És un plaer dinar assaborint els aliments i el vi tot combinant-lo amb la serenor i les vistes que allà s'ofereixen.

No ens podem oblidar de la Senyora Carmen que amb els anys ens ofereix el seu parer i ens comenta la jugada de l'actualitat.

Aquests dies de vacances hem pogut gaudir d'una estada al nostre cau, a la 210, sobre l'estany de les 4 tortugues. Allà on Calella queda a l'alçada dels ulls. On el mar s'agafa de les mans amb el cel de l'Empordà.

No hi ha paraules que puguin descriure les sensacions que rebem cada vegada que allà ens hostatgem.

Només us podem deixar les imatges dels àpats fets aquests dies. La resta està dins el nostres cors i si Déu vol la primavera següent de nou es combinarà amb les noves experiències que sempre allà tenen lloc.

Dinar de Dijous 5 d'abril.



Dinar de divendres 6 d'abril



Dinar de dissabte 7 d'abril



Si sou dels privilegiats i assaboriu el nostre secret conserveu-lo i feu-ne noves descobertes amb seny.

diumenge, 18 de març del 2012

Grans àpats de cuines menudes

Aquest cap de setmana hem gaudit amb la Victòria i el Carlos a la Cerdanya.

Hem visitat Mont Lluis a la Cerdanya francessa. Si aneu no deixeu de visitar la ciutadella militar acompanyats d'una guia. S'aprenen i es descobreixen moltes coses interessants.

Hem passejat per Puigcerdà, Martinet, Alp i Bellver de Cerdanya i hem pogut veure que bonica és la nostra terra.

Aquests dos dies hem pogut comprovar que hi ha mans a dins de cuines petites que fan uns plats amb molta qualitat i amb un estil d'aquells que són reconeguts mundialment.

Si aneu prop de Puigerdà acosteu-vos a Cal Cofa, a Llívia i deixeu-vos aconsellar pels vostres sentits o pels encarregats de sala.



Si sou prop de Casserres, al Berguedà acosteu-vos al Cafè de la Plaça i deixeu-vos guiar per la Laura. Descobrireu els secrets que es cuinen en aquestes parets des de fa 75 anys.

diumenge, 12 de febrer del 2012

"MIGAS DE LA MARI I EL JOSÉ

Avui ha tocat menjar migas a casa la Mari i el José.

La Mari és la "filla adoptiva" de l'Àvia, que ens estima molt i un cop l'any ens obsequia amb un bon i generós plat.

Les migas les fa amb farina i acompanyada de productes variats.
Migas de la Mari i el José


Moltes gràcies Mari i José.

diumenge, 22 de gener del 2012

RESTAURANT CLANDESTÍ, UN REGAL DE REIS

Ahir dissabte i després d'una aventura amb final gastronòmic doble vam poder destapar per fi el nostre regal de Reis.

L'aventura comença a les 14'40h i finalitza a les 23'30h a Barcelona.

4 intrèpits aventurers amb ganes de viure una experiència vam viure el doble del previst inicialment.

Ha estat una doble experiència més que positiva. Que les properes siguin amb aquest dolç toc.



Per molts anys Melcior, Gaspar i Baltasar deixin aquests presents.


diumenge, 15 de gener del 2012

FIDEUÀ DE BOLETS I CANSALADA

Un dia al Montseny vam degustar aquest plat que avui us oferim virtualment.

Senzill, ràpid i molt saborós.

Us recomamen un all i oli en servir el plat.

Acompanyeu el servei amb una amanida i un postre amb fruita.

Un vi jove pot ser un bon maridatge. Nosaltres ho hem fet amb un D.O. Navarra.



La cansalada ens l'han regalada el Carlos i la Victòria del porc que van matar.



El sofregit s'ha de fer amb molta estima ( és el secret).



Abocar el brou de verdures i pollastre i en faltar dos o tres minuts una picada generosa.



I només quedà si es desitja afegir una cullerada d'all i oli i a menjar.

dilluns, 2 de gener del 2012

ANY NOU, DINAR DE FESTA

Ha començat un Nou Any i amb ell el dinar de festa que cada any ens toca fer.

El dinar va començar a pensar-se a l'estiu. Gràcies a internet hem pogut descobrir i elaborar nous plats i procediments culinaris.

La previsió, la bona organització ens ha permés tirar endavant aquest projecte.

Ha estat un àpat exquisi.

Atreviu-vos a fer nova cuina el resultat s'ho val.