ON SOM FELIÇOS

ON SOM FELIÇOS

diumenge, 18 d’abril del 2010

17 abril cercant pasta italiana- Dg 18 tour per Barcelona i àpat a la Camarga

Aquest cap de setmana ha estat de descoberta de l'entorn proper que ens envolta.

Dissabte vam passejar per Gràcia cercant una botiga de pasta italiana que va aparèixer recomanada a la revista Descobrir Cuina.

Està ubicada al carrer Encarnació amb Joan Blanques. A l'aparador hi ha una mostra de la pasta que fan i tenia una bona imatge.
D'allà ens vam acostar tot passejant fins a una altra botiga de pasta italiana que es troba al carrer Puigmartí.

La diferència que vaig trobar entre una i altre és que a Puigmartí i ha més varietat de pasta farcida i més innovadora( raviolis de gambes, de carxofes) i a Joan Blanques destaca la presència de la pasta sense farcir. Els macarrons( que segurament reben un altre nom) tenien una pinta insuperable.

Avui diumenge hem fet un tomb per Barcelona.
Des de casa hem baixat passant per Passeig de Gràcia, Ramblas fins al Maremagnum. Allà hem degustat un cafè, hem fet un tomb per les botigues i d'allà fins a l'hotel W. El nou front marítim destaca. Aquesta part de Barcelona ha guanyat molt!

D'allà al Restaurant la Camarga, al carrer Aribau, on estàvem convidats a un dinar familiar.
La qualitat, el servei i la companyia dels de casa han estat els protagonistes d'una bona iplàcida vetllada d'aniversari.

Us deixo un reportatge fotogràfic que s'inicia amb la fotografia del nostre esmorzar dels dissabtes( seitons)i diumenge ( melmelades) amb pa de 5 cereals del Forn Miralles. No us el podeu perdre.




FIns aviat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada