ON SOM FELIÇOS

ON SOM FELIÇOS

diumenge, 11 d’abril del 2010

PARC DE TORREBLANCA

Avui ens ha tocat fer una inspecció ocular. Hem anat al Parc de Torreblanca, al Baix Llobregat per conèixer aquest espai, ja que properament amb l'escola anirem i volia saber que em puc trobar.

Arribar fins allà ha estat ràpid. Per la ronda de dalt s'arriba en un tres i no res. Davant d'una de les entrades del parc, a on acaba el Tram Baix, hi ha un espai per aparcar els vehicles. Tranquil·lament es pot anar en transport públic que està ben comunicat.

L'entrada al parc és gratuïta.

Desembarcat el Beagle ens hem disposat a fer un tomb.
És un parc força gran i dividit en espais diferenciats.

En paral·lel a l'avinguda de la Generalitat hi ha una gran esplanada amb rosers plantats i a punt de florir. Només hi havia dos o tres amb florsde color groc.
Si segueixes el camí ascendent et porta a una part del parc que hi ha una cascada d'aigua i un llac, on ànecs nedaven alegrement i tortugues gaudien del sol primaveral. El llac està envoltat d'un petit turó amb una glorieta que es pot accedir.

Hi ha una gran esplanada amb molt arbres arrenglerats i jocs infantils.

Sota el llac també hi ha una zona de jocs infantils i força sorra per jugar.

A la part de dalt del llac hi ha una gran plaça pavimentada amb uns serveis sanitaris i un bar per poder fer un aperitiu o un cafè.

Avui al parc hi havia una trobada de colles geganteres que tenien reservat una zona de pins i on havien instalat paellers per a fer, segurament un dinar de germanor.

A primera hora, les 10h, no hi havia canalla però en marxar ja ha aparescut qui ens ha de pagar les pensions en un futur. ¡¡¡¡Sort en tenim perquè després de llegir la notícia del diari, la cosa pinta malament!!!!

Si anem passejant pel parc i de nou arribem a l'entrada sur ens podem dirigir a la part esquerra on hi ha un estany. En aquesta zona també hi ha serveis sanitaris.

Seguint per la part de l'estany podem arribar a un laberint fet amb xipresos.
A la part esquerre del laberint i ha una petita elevació del terreny on es pot visualitzar el laberint i l'estany.

El parc disposa de diferents fonts d'aigua potable on carregar les cantimplores.

A continuació del parc hem passejat una mica per una rambla de St. Feliu passant per davant del palau d'sports, el camp de futbol i les piscines. destauen algunes vivendes unifamiliars que fan força patxoca.

Per a nosaltres aquest municipi és desconegut i poc a poc l'haurírm de descobrir ja que segurament guarda espais i llocs amb encant.

Ens han convidat a fer una passejada de descoberta la diada de la rosa que serà el proper mes de Maig.

Aquí teniu el reportatge de la sortida.



Fins la propera sortida.

1 comentari:

  1. Tenen molt espai per córrer el dia que vagin el Patufets.

    Què tinguin un dia ple de sol.

    ResponElimina