Ahir divendres va tocar redescobrir un espai. Sant Pol de Mar.
L'Anna i el Joan ens van convidar a passar el cap de setmana amb ells i conèixer el seu apartament i la vila.
A Sant Pol ja havíem anat amb els nostres petits Angelets, però recordar els espais de nou, sempre va bé i aprofundeixes en els records.
El temps ens ha fet un xic la guitza, ja que el sol venia i marxava, provocant estones de fresqueta i de mar picada.
Ahir vam fer un tomb per la vila i vaig poder veure traginar a la cuina els cuiners del St. Pau.
Ens agradaria un dia poder gaudir de la seva cuina i de les seves maneres de procedir. Aprofitarem a fer butxaca, perquè crec que s'ho val de bo de bo.
Vam sopar a casa uns bons ibèrics, foie i formatges tot acompanyant-los d'un vi rosat
"Petit Arnau" i d'un cava brut nature Sumarroca.
Aquest matí hem fet un passeig fins a la veïna Calella, descobrint coses noves per a tots nosaltres.
No ha estat possible fer un bon bany a la platja perquè estava picada i amb algunes taques d'oli.
Sí hem gaudit de la terrassa sobre la mar i d'un bon dinar mariner.
Que per molts anys ho poder continuar gaudint i nosaltres compartir.
Demà toca fer ferrats dos ous d'estruç.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada