ON SOM FELIÇOS

ON SOM FELIÇOS

dissabte, 19 de març del 2011

NOU PLAT DE PASTA I NOU PASTÍS

Ahir el Josep Oriol va fer el seu segon pastís.

Brownie de xocolata i formatge.

Com a pastisser novell ha estat aprovat i el resultat és molt satisfactori.

El pastís fred és dens i servit calent té un bouquet molt més agradable tornant-se més esponjós en boca.

La recepta si la necessiteu l'hi podeu demanar.



Avui hem fet la ruta de les botigues de pasta italiana recomenada pel PERIÓDICO.

Primer c/Girona,85 "Pililapasta". Bona impressió.

A continuació C/Pau Claris,110. (decepcionant a 2/4 d'11h estava encara tancat)...
...i en tercer lloc "Castafiori", C/Aribau,58. Alla hem comprat pasta fresca i mozzarella de búfala fresca.

Amb ells,pesto de la marca CECCO i un autèntic parmesà italià ratllat hem preparat aquest magnífic i saborós plat de pasta.



Per acompanyar aquest plat hem degustat un vi verdejo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada