ON SOM FELIÇOS

ON SOM FELIÇOS

dissabte, 29 de setembre del 2012

FIRA TAPES SAN MIGUEL BARCELONA 12. UNA DESCOBERTA GASTRONÒMICA

Avui hem descobert moltes novetats tot i ser un dia plujós a Barcelona. En assabentar-nos pel diari que al Palau Sant Jordi de Barcelona feien una fira dedicada a les tapes, patrocinada integrament per San Miguel, vam decidir dedicar el migdia d'aquest darrer dissabte de setembre a satisfer tal descoberta. Vam fer unes investigacions prèvies per saber d'on sortia el bus llançadora que connecta la Plaça Catalunya amb el Palau. Google no disposava d'aquesta informació i TMB tampoc. Amb el bus 55 hem començat el viatge, però a l'alçada de Plaça Urquinaona hem coincidit i descobert un bus de la Fira. A Plaça Catalunya, davant la nova i flamant botiga Appel coincideix la parada del 55 amb la parada del bus gratuït que puja fins el Palau Sant Jordi i t'entra ben bé fins a dins el recinte. Erem quatre persones al primer autobús que pujava cap al Palau. El xòfer ens ha comentat que ahir va tenir força visitants i que s'espera que avui dissabte s'allargui fins a les 3 de la matinada. Tots hem coincidit en la poca publicitat que s'ha fet de la Fira Tapes.
A les 12'30h arribàvem al Palau i el recinte estava practicament buit. No pas era així a quarts de dues! Amb el folletó a la mà hem anat a una taula i allà hem fet una selecció de les tapes que volíem provar. Era el nostre àpat del migdia. Hem triat 16 tapes i per a poder degustar-les cal canviar la moneda actual l'euro per monedes de la Fira (Això és per anar-nos acostumant a nous canvis de moneda que puguin venir en un futur polític) Hem comprat 16 monedes per a tapes i 4 per a cervesses especials. Total 30€. Les tapes resulten a 1'50€ i la cervessa especial a 2€, la resta de beguda: clara, 0'0%, canyes, aigües i sucs a 1'50€.
Les tapes les han elaborat diferents restauradors de la província de BArcelona, amb ingredients de bona qualitat i presentació exquisida. Aquí teniu les tapes que hem degustat i que hem assaborit.
A les 15'30h hem pujat de nou a un bus de l'organització que ens ha portat de nou a la Plaça Catalunya. Aquesta vegada erem els únics passatgers. Un luxe. Cal felicitar als organitzadors d'aquesta fira i animar-los a fer-ne de nou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada