ÀPATS CASTANYADA 2012 |
dissabte, 3 de novembre del 2012
ÀPATS CASTANYADA 2012.
Aquesta castanyada ha estat diferent, atípica i ens ha tocat refer-nos d'un cor trencat per la marxa del nostre Angelet gran.
Ara toca fer noves descobertes gastronòmiques a la nostra humil cuina i amb les nostres il·lusionades mans.
Hem seleccionat unes receptes, que han aparegut des del nº1, de la revista "Descobrir Cuina".
Dia de Tots Sants:
PASTA DE FULL AMB DOUXELLE I PARMESÀ.
de segon
CONILL CAL PARENT
Aquí us deixem les receptes per si les voleu fer.
Divendres nit i seguint la tradició de CASA ANGELET.
Avui dissabte hem fet un àpat combinant una recepta innovadora:
ADAPTACIÓ DE PA AMB TOMÀQUET I LLANGONISSA
i una recepta tradicional: Musclos a la marinera.
US DEIXEM LES FOTOS DEL BLOG AL PICASSAWEBB
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada