ON SOM FELIÇOS

ON SOM FELIÇOS

diumenge, 25 de novembre del 2012

Descoberta a casa i Fonda Espanya

Aquest cap de setmana hem fet dues descobertes una a casa i l'altra a la Fonda Espanya, que dirigeix Martin Berasategui al carrer de Sant Pau de Barcelona. A casa hem fet una amanida de fruits garrapinyats al pebre vermell i un pollastre al Priorat. AMANIDA GARRAPINYADA AMB PEBRE VERMELL
Ingredients: Enciams variats, formatge de cabra, una pera,4 grans d'alls, fruits secs (pinyons/ametlla crua/ nous i sèsam), pebre vermell, oli d'oliva i sucre. Preparació: A una paella sofregir els quatre allets, quan estiguin rossos, treure'ls i en aquell oli sofregir els fruits secs tallats a foc suau. Afegir dues cullerdades de sucre, remenar i afegir un polsim de pebre vermell i sofregir. A un plat posarem les enciams variades tallades petites, la pera menuda i el formatge de cabra. Posarem repartit per l'amanida els fruits secs garrapinyats i amanirem amb un fil d'oli d'oliva. Servir acompanyat d'un bastó de pa amb llavors. POLLATRE PRIORAT
Ingredients: pollastre, ceba, vi negre Priorat, conyac, farina, herbes, cansalada i bolets. Preparació: Rostir el pollastre, retirar i en el mateix oli rostir la ceba fins a estar rosa. Afegir una cullerada de farina i posar el pollastre, el ramet d'herbes i el vi del Priorat. Coure uns 45 minuts. Mentres tant fer un sofregit de xampinyons amb cansalada i un raig de conyac. Un copel pollstre cuit l'afegirem al pollastre. Deixar reposar i degustar la vigilia.
Amanida garrapinyada i pollastre Priorat, 25 de novembre de 2012
Avui diumenge hem anat a la Fonda España del carrer Sant Pau de Barcelona.
Allà en Martin Berasategui dirigeix un equip de treball molt professional. Ens hem sentit molt ben acompanyats a la sala i hem gaudit d'un menú Barceloan Weak amb ingredients d'una qualitat molt alta, exceptuant el pa. ( Ho hem comentat al servei). Hem dinat: -Mil fulls de patates amb botifarra del perol i ou del mas. -Calamarsets amb confitura de tomàquet. - Ragout de vedella. - "Torrijas" amb gelat de llet. - Crema catalana. El vi que ens ha acompanyat ha estat un Mussons del Priorat. Excel·lent l'ambient, el tracte i els productes, exceptuant el pa. ( Animem a fer una reflexió i canviar el producte)
FONDA ESPAÑA, 25 de novembre de 2012
Animem a descobrir aquesta fonda del nostre país.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada