ON SOM FELIÇOS

ON SOM FELIÇOS

divendres, 27 de juliol del 2012

Sant Àvia i Anna. Calella de Palafrugel 26-07-12

Ahir de nou vam tornar al nostre racó.
No vam poder estar-nos de passejar pels carrers d'aquesta vila del Baix Empordà.
Sempre que passegem trobem alguna cosa que abans no havíem descobert. Un racó, una entrada de jardí, una prespectiva per fotografiar i guardar a la retina.
A l'hotel Alga s'hi trobava part de la família Benseny i allà amàvem a festejar el sant de l'Àvia i de la germana gran. Una cervesa als jardins conjuntament amb un conversa animada i un xiclet mastegat amb entusiame. Feia anys que no mastegava xiclet!- va dir l'Àvia.
Per dinar unes amanides verdes, una paella de marisc per a qui no té al·lèrgia i un arròs de bacallà i botifarra negra per a qui té al·lèrgia va ser els plats. Tots haguéssim repetit una mica, més ja que estava boníssima!. El vi blanc Oller de l'Empordà fa ver un bon maridatge amb l'arròs. Per festejar el sant vam demanar que fessin algun postre més especial i el xef va preparar una postre de xocolata. Tenia diferents textures i a dalt el coronava una trufa esplèndida.
Un dia amb climatologia i temperatura pròpia de juliol, un entorn de cinema i una gent que sempre està a la nostra disposició van fer exitosa la jornada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada