ON SOM FELIÇOS

ON SOM FELIÇOS

divendres, 13 de juliol del 2012

BARRI JUEU I NORD D'AMSTERDAM 13-JULIOL 12

Avui ha tocat començar el dia sota la pluja tot visitant un mercat amsterdemse. El fan al carrer Albert Cupy. Allà a partir de les 9 del matí i fins les 5 de la tarda els comerciants que tenen locals en aquell carrer treuen els seus productes a l'exterior i els'ofereixen conjuntament amb d'altres comerciants que es desplacen fins aquest indret.
Està barrejat de tot: viandes, fruites, peixos, parament de la llar, neteja, plantes, roba, maletes, etc...
Si busqueu camisetes per a gent més que estupenda de 7 i 8 xls ja sabeu on en venen. D'allà hem anat cap al barri jueu. Aprofitant la tarja IAmsterdam hem visitat la casa museu de Rembrant, la Sinagoga portuguesa, (Obligatori posar-se el casquet jueu anomenat KIPÁ)
Acabada la visita hem anat passejant, sota la pluja per variar, fins al museu de l'Hermitage on hem pogut veure unes quantes obres de pintors i escultors impressionistes. De tots els quadres vist només ens quedem amb un de Monet on ha dibuxat a una noia al jardí.
Acabada la visita del museu hem passejat per sobre del pont MAGERE BURG.
Sabíeu que en pocs metres n'hi ha dos d'iguals? A la tarda hem tingut l'ocassió de veure'l elevat.
Del pont fins a la plaça Rembrant on hem cercat un lloc per dinar de manera turística: fihs & chips i chicken &chips + una Heineken. Després de dinar hem anat caminant fins al Museu NEMO. Un veritable museu interactiu per a joves i infants.
En acabar el NEMO hem anat fins a l'estació central on hem decidit regalar-nos una excursió per l'Holanda del sud. Rotterdam, Delft, La Haya i algunes poblacions més. D'aquesta manera descobrirem una mica més d'aquest país. Diumenge serà la sortida. Si voleu veure les imatges de la jornada descobrireu el que nosaltres ara ja sabem. Bona visita

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada