ON SOM FELIÇOS

ON SOM FELIÇOS

dissabte, 14 de juliol del 2012

MUSEUS I JARDINS AMB BON DINAR 14 JULIOL12

Aquí teniu el sopar d'ahir fet a l'apartamnet.
El matí d'avui ha estat de nou plujós. La pluja ha augmentat amb el pas de les hores fent actuar els serveis d'emergència i els empleats dels edificis per mantenir-los en condicions. Un dels museus visitat avui ha patit inundacions a la planta baixa. A les 9'30h erem a les cues del museu Van Gohg. Després d'una estoneta de cua hem entrat a veure una exposició d'obres de l'autor i d'altres artistes impressionistes. Hi ha quadres de Van Gogh que te'ls emportaries a casa d'altres en canvi no. Acabada la visita i després de contemplar els souvenirs que tenen a la botiga hem enfilat direcció nord. En passar per les lletres d'I Amsterdam no ens hem resistit i hem fet les típiques fotografies.
Hem visitat prop de la sinagoga portuguesa dues cases senyorials declarades museu. Les dues pertanyen a famílies adinerades de la ciutat que les han cedit per poder veure quin era l'estil de les famílies a inicis de S. XIX. Sembla mentida que existeixin aquests edificis amb espectaculars jardins al seu interior i el mobiliari a les seves dependències. Hi ha una casa que té una col·lecció d'instruments musicals variats. Bonic i sorprenent.
En acabar hem anat a dinar a un restaurant que ens feia il·lusió doncs n'hem sentit a parlar i mai l'hem provat. A Manhatan van entrar però ens va semblar poc oportú i aquí no hem deixat escapar l'oportunitat. Hem dinat molt i molt bé.
Després de dinar volíem anar a l'hort botànic i al zoo però la pluja ha fet que tornessim cap al centre a passejar i a mirar botigues. Si voleu veure les imatges de la jornada endavant. Descobrireu un bocí nou d'Amsterdam i fareu salivera amb el dinar del Hard Rock

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada