ON SOM FELIÇOS

ON SOM FELIÇOS

dimarts, 24 de juliol del 2012

CASSERRES I VOLTANTS 23 JULIOL

Ahir dilluns 23 de juliol vam anar a descobrir uns racons del Berguedà tot aprofitant que una Angelet feia anys. Vam sortir aviat de la nostra casa i per la nova carretera Vilafranca - Manresa vam ser més aviat del que havíem previst. Un esmorzar de confitura de pebrots del piquillo i mandarina ens esperava juntament amb coca recient feta del forn de la Vila de Casserres. Acabats d'esmorzats vam anar amb el cotxe de camp per una ruta: Capolat- Avià i Graugés. Sort que anàvem amb un vehicle preparat per anar per carreteres d'alçada considerable. hi havia momnets en que vaig veure senyals de pendents, una de 16%.
Vam gaudir d'unes vistes impressionants, paisatge de primera amb un cel blau i esportistes fent escalada. Fins i tot a una roca hi ha instal·lat un gronxador. Una mica irresponsable qui es gronxi en aquell espai.
Acabada la volta per la zona de Capolat vam arribar a la Valldan i d'allà vam anar a Graugés, on hi ha un llac força gran.
Fet l'aperitiu vam anar cap al Cafè de la Plaça a dinar. Ens van sorprendre amb un vi del Priorat que és excel·lent. Quin bon descobriment. Llàstima que la homenatjada es va haver de sentir un comentari poc encertat!
Acabat l'àpat cap a la vinya i els horts. Quina sort que disposen d'quests espais on produir aliments naturals i a la vegada gaudir d'un bon hobby. Haurem de fer un pensament i ajudar a l'Angelet a complir els seus somnis. Si voleu veure uns gatets recient nascuts i unes produccions ecològiques us convidem a veure el reportatge d'aquí baix.

1 comentari:

  1. Vam gaudir d'un bon dia amb vosaltres. Ens alegrem de que el dia us fos profitós. Ah, els gatets recent nascuts en són 7!!!!!

    Ma. Victòria

    ResponElimina