ON SOM FELIÇOS

ON SOM FELIÇOS

dimarts, 10 de juliol del 2012

AMSTERDAM DIMARTS 10 DE JULIOL

Avui ha tocat descobrir una mica la ciutat d'Amsterdam acompanyats d'un guia molt singular. Pertany a l'empresa "New Europe Guide" i se'ls coneix com els camisetes vermelles. "
Hem estat quasi bé 3'30h descobrint i sabent més coses del món. A les 7'30 el despertador ens ha posat en funcionament. Després de l'esmorzar hem consultat amb els propietaris un tema relacionat amb les maletes i ens han anunciat que a la tarda ens oferirien un present. Ens han regalat una cullera de plata amb un molí holandès. Ells són artesans rellotgers.
Hem anat xino xano fins a l'estació central i d'allà a la plaça Dam on ens ha distribuïts en grups i a fer la ruta. Hem passejat moltíssim i d'una manera simpàtica hem aprés coses de la ciutat. També hem tingut temps per prendre un granitzat de capuccino mentre descansàvem.
Hem acabat la visita al costat de la casa d'Anna Frank amb un cor petit després de saber les mil i una del què fan fer als jueus. Hem dinat quasi bé tot el grup a un restaurant que té conveni amb els guies. El plat ha estat el puré de patates i pastanaga amb la salsitxa típica de la ciutat, una burger amb ceba confitada i una cervessa PALM. Amb l'estòmac ple hem passejat per tot el barri del Jordan, descobrint tots els indrets assenyalats amb asterisc de la guia. Sabeu que hi ha un pati obert al públic d'un segon noviciat? Heu vist els porxos coberts i les cases vaixells?
Un Angelet no s'ha pogut estar de fer moltes fotos a les cases vaixells. Li feien tanta il·lusió que l'he deixat fer. Ara som a casa hem pres un té holandès amb fruites del bosc i d'aquí no res a preparar el sopar. Aquí us deixo una mostra del que ahir vam menjar.
Si encara teniu més ganes de descobrir una mica d'Amsterdam mireu i gaudi com nosaltres hem gaudit avui.

1 comentari:

  1. El plat d'amanida és a l'apartament?

    Heu dinat al Chicago Boom i un plat que es diu Stampoot?

    Molt bones fotos!

    ResponElimina