ON SOM FELIÇOS

ON SOM FELIÇOS

dimecres, 11 de juliol del 2012

NORD D'HOLANDA

Avui ha tocat visita turística guiada al nord d'Holanda. Hem sortit sota la pluja direcció Volendam, però ens han fet una parada comercial a una fàbrica de formatges on hem arrassat fent tast i retast dels diferents tipus de formatges gouda: de vaca, d'ovella i de cabra; secs, tendres i reserves. Alguna cosa ha caigut. A Volendam hem passejat pel poble pesquer i hem descobert algunes cosetes.
De Volendam amb un vaixell hem anat a Market tot creuant un gran llac. Quina quantitat d'aigua tenen aquesta gent. Ens hem quedat estorats. A Market hem fet una visita a pito corrio i hem vist les oques vestides i la plaça major més petita d'Holanda.
A Edam hem dinat el famós peix cru amb ceba i musclos fregits que estaven molt bons. A continuació volíem una cosa dolça per treure el gust però cap botiga venia pastís de poma i hem acabat comprant galetes del te.
A les dues del migdia arribàvem al gran dic. Una obra d'enginyeria més que notable. Espectacular l'aire que feia allà dalt i com es veu des del monument.
Del gran dic a la zona dels molins i a la fàbrica d'escolps per veure com es fa un esclop de fusta en 3 minuts. Mireu les diapositives i ho descobrireu. Visitats els molins cap a Amsterdam de nou i a la casa a preparar un sopar tant bo i natural com el d'ahir.
Si voleu veure el reportatge del dia endavant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada