ON SOM FELIÇOS

ON SOM FELIÇOS

dijous, 12 de juliol del 2012

REDESCOBRINT EL CENTRE VELL D'AMSTERDAM

El sopar d'ahir ens ha permès agafar força per a la jornada d'avui.
Ens feia falta després de l'areng d'Edam. Comestible però un xic pobre.
Aquest matí despertador a les 7'30h, esmorzar i inici de la ruta sota la pluja i en tramvia nº 1 fins a Dam. En primer lloc hem tornat a refer la visita guiada d'ahir, per poder fer fotografies i comtemplar amb més detall el que ens havien explicat. A partir de les 10h que obren els museus i esglésies hem fet les visites pertinents. Ens ha agradat més l'església nova. El barri vermell al matí té una vista un xic tristona i l'espectacle és depriment (canvia l'edat de les professionals del sexe i superen els 50) Passejar pels canals té el seu encant, hi ha un moment en que les cases es reflecteixen i fa goig.
Hem fet tots els indrets marcats d'interès de les dues guies que amb nosaltres viatgen: museu de la tulipa, casa vaixell, noviciat, pont ample, etc.. Angelets de casa ja teniu el formatge Gouda comprat al lloc indicat. Hem assegurat la compra fent els tastos pertinents. Amb tanta passejada se'ns ha obert la gana i hem menjat a un típic restaurant holandès un parell d'ous ferrats amb patates i beicon, acompanyats d'amanida i d'una cervessa. No hem deixat ni les molles, a diferència dels comensals del costat que han deixat els plats a la meitat. No deuen ser retallats!!!!
Després de dinar hem anat a cercar el vaixell que ens oferia el creuer amb la tarja d'Amsterdam. Una de les empreses que l'ofereix no el fa i l'altre quedava lluny. Per tant hem agafat de nou el tramvia i hem anat fins a la part sud. El creuer ha durat 75 minuts i ofereix una visió d'Amsterdam molt variada. Ha valgut la pena.
Després de tot aquesta ruta només ens queda reposar i preparar la de demà. Si voleu descobrir una mica més d'Amsterdam us convidem a veure les diapositives

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada