ON SOM FELIÇOS

ON SOM FELIÇOS

dilluns, 6 de juliol del 2015

LA SÒRIA VERDA

Avui hem descobert una Sòria verda i plena de natura. Hem hagut de parar el cotxe per tal que el gran ramat d'ovelles passés i les tres vaques sorianes es decidissin a creuar la carretera.
Hem visitat la laguna negra, que està més a dalt de Vinuesa. Per pujar a la laguna et puja un bus per un mòdic preu i a sobre ens recupera les ulleres que s'han caigut del Segis. Impressionant.
Després un passeig per Vinuesa amb cotxe intentant sortir dels carrers estrets de la vila. D'allà a Covaleda on hem pogut veure de nou cigonyes dalt del campanar i on una bibliotecària ens ha fet d'informadora turística donant-nos bons consells. Hem dinat a Duruelo, la vila on neix el riu Duero i on dormem tapats amb manta i a 11ºC.Quina curiosa esglèsia tenen a Duruelo, alçada damunt les roques i amb una necròpolis de l'edat mitjana. Hem dinat una amanida de verdures i de l'horta, un cap i pota de corder sorià i un llom amb verdures i ceps que estava per llepar-se els dits.
El cap de sala ens ha fet unes orientacions que ens ha permès descobrir uns paratges insòlits que no imaginàvem. La cova serena amb un salt d'aigua i Castroviejo, una ciutat encantada amb vaques pasturant. Les roques fan formes de figures. A veure quines trobeu.
Tornant hem anat a visitar el castell de Calatañazor,(allà hem vist de nou les típiques xemeneis sorianes a les teulades de les cases, la Fontona de Muriel- un naixement d'aigua que surt de sota una cova subterrànea.
Abans de pujar a l'hotel hem comprat fruita i verdures per recuperar-nos. Un dia ple de sorpreses de la natura. s'ha de fer saber que tenen uns racons molt macos SI VOLEU VEURE EL REPORTATGE.FOTOS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada