Avui ha tocat descobrir dos nous plats.
Aquest matí, a Catalunya Ràdio, el gran mestre i gastrònom Pere Tapias, parlava de les hortalisses farcides i acompanyat del restaurador del Via Venetto,han comentat que uns cabdells farcits amb sardineta era la menja d'un rei. Ens ha faltat temps per sentir-nos reis i ens hem posat a fer el plat.
CORS DE CABDELLS AMB SARDINETES
RAVILOIS FARCITS DE POMA
Ingredients:
-Ravilois frescos farcits de poma.
-Tomàquet d'amanida.
- 1/2Pebrot verd i 1/2 pebrot vermell.
-Oli d'oliva Verge Extra D.O. Les Garrigues.
- Canyella en pols, orenga i pebre negre recient molt.
Agraïm la donació de les hortalisses al nostre cunyat que amb dedicació i bon humor les planta, cuida a un hort que té al Berguedà.
Bones i saboroses són les hortalises. doblement si só d'obsequi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada