Avui tocava descobrir un nou plat d'inspiració menorquina.
No recordo ben bé d'on vaig treure la idea, però us recomano que el feu i descobriu nous sabors.
Ingredients:
Una ceba, dos tomàquets, dos grills d'all, conyac, 150grs de sobrassada ibèrica, 1/4 de formatge de maó semi, brou de pollastre,oli, sal i orenga.
Preparació:
La vigília a degustar el rissotto fer el sofregit de ceba,all, tomàquet, conyac i sobrassada.
Recomano la vigília ja que els aliments confitats i reposats són doblement bons i saborosos.
Escalfar el brou.
Ratllar amb la mandolina el formatge.
A una paella calentar el sofregit i sofregir un xic l'arròs( 2 minuts).
Tirar el brou poc a poc tot esperant a que es consumeixi.
Als 4 últims cullerots afegir per tota la paella el formatge.
Esperar a que el brou quasi bé s'hagi evaporat.
Servir enseguida i decorar amb orenga sí es vol.
Ho hem acompanyat amb un vi de garnatxa blanca de les bodegues Perelada. D.O. Empordà.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada