ON SOM FELIÇOS

ON SOM FELIÇOS

diumenge, 19 de setembre del 2010

RISSOTTO DE SOBRASSADA I FORMATGE MAÓ

Avui tocava descobrir un nou plat d'inspiració menorquina.

No recordo ben bé d'on vaig treure la idea, però us recomano que el feu i descobriu nous sabors.


Ingredients:
Una ceba, dos tomàquets, dos grills d'all, conyac, 150grs de sobrassada ibèrica, 1/4 de formatge de maó semi, brou de pollastre,oli, sal i orenga.


Preparació:

La vigília a degustar el rissotto fer el sofregit de ceba,all, tomàquet, conyac i sobrassada.

Recomano la vigília ja que els aliments confitats i reposats són doblement bons i saborosos.

Escalfar el brou.


Ratllar amb la mandolina el formatge.

A una paella calentar el sofregit i sofregir un xic l'arròs( 2 minuts).

Tirar el brou poc a poc tot esperant a que es consumeixi.

Als 4 últims cullerots afegir per tota la paella el formatge.

Esperar a que el brou quasi bé s'hagi evaporat.

Servir enseguida i decorar amb orenga sí es vol.


Ho hem acompanyat amb un vi de garnatxa blanca de les bodegues Perelada. D.O. Empordà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada