Avui és la Diada Nacional de CATALUNYA i com marca la tradició la primera cosa que hem fet en llevar-nos ha estat penjar la Senyera al balcó.
Fa bonic veure les balconades amb les 4 barres fent pressió a la roja que es manté des de la nit de la victòria. Avui ha quedat apagada!!
Per dinar hem tingut el gust i el plaer d'assaborir un nou plat de pasta i un cava rosat.
Gràcies a la xarxa vam descobrir aquest plat. Sencill, econòmic i molt gustós.
Tallarines, sofregit de ceba, carbassó i xerès sec, pebre negre i gorgonzola.
Gràcies a la professionalitat del bodeguer de "Verema i collita", de la Plaça Joanic, un cava rosat ben estructurat i amb molt de cos.
Un postre de fruita de temporada i un cafè fan els honors a una Diada.
Un consell a partir d'un sofregit de verdures de temporada i/o bolets es pot fer diferents versions d'aquest plat.
Bona cuina i bona Diada de Catalunya.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada