ON SOM FELIÇOS

ON SOM FELIÇOS

dissabte, 25 de setembre del 2010

VINS, FOCS ARTIFICIALS MERCÈ 10

De nou un setembre més ens trobem i gaudim plegats de la Festa Major de Barcelona.

Amb experiència i bon humor ens dirigim al Port Vell de la nostra ciutat per assaborir i degustar algunes novetats del món vinícola, degustar i compartir un àpat de germanor on s’inclouen productes salats i dolços.

El primer que fem és la volta d’inspecció, on observem els productes que hi ha i el valor que tenen. Les degustacions oscil•len entre 2 i 4 tiquets. Del total de tiquets els distribuïm en vins i caves. La Mari Cruz és la responsable d’editar el full de reserves. (Guardem els full des de l’any 2008)

Seleccionats els vins i caves, ens dirigim a una zona per “parar la taula”. Aquest any sembla que l’hem encertada, ja que no hi ha la massificació que vam patir el tast anterior.El Jose i el Segis van a cercar la primera copa i nosaltres obrim les safates i les terrines. Aquesta exposició ens fa venir salivera i és objecte d’enveja per part dels ulls que passeja pel Port Vell.A nosaltres ens agrada veure l’expressió de la cara dels transeünts. El Jose sent una mica de vergonya, però la resta no en tenim pas, ans al contrari se’ns escapa el somriure.

Aquest any hem provat un vi blanc verdejo, un rosat amb un color intens de cirera,Un negre ecològic i molt femení, un cava brut nature de 48 mesos en barrica i un brut nature.
Acabem el tast amb els aliments dolços: coca de vidre i tova, del forn de Perafita. Habituals en aquesta trobada acompanyades d’una bona i dolça xocolata.

A les 9'30 marxem a “Pito corrido” cap a la platja del Gas a veure l’espectacle de focs artificials. Aquest any França és el país d’origen dels focs. Entrem pel carrer Almirall Cervera, tot i d’insistència d’atallar per part meva.

Ens seiem a observar-los davant del restaurant Silvestre-Salamanca de la Barceloneta.
Acabats els focs i amb paciència retornem a casa en metro.


Fins aviat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada