ARRÒS CREMÓS DE CONILL I TOU DELS TIL·LERS 16 de desembre de 2012 |
diumenge, 16 de desembre del 2012
ARRÒS CREMÓS DE CONILL I FORMATGE TOU DELS TIL·LERS
Avui ha tocat posar en pràctica una nova recepta de la prestigiosa revista "Descobrir Cuina".
La recepta és d'en Carles Gaig.
El formatge Tou dels Til·lers el vam comprar a la xarcuteria Sònia del Mercat de l'Estrella, al costat de casa. Practiquem sempre que podem el consum de proximitat i de barri.
Ahir la Sònia ens va mostrar també el formatge Petit Nevat de Can Pujol, que la setmana passada vam degustar a Can Poal. Ja tenim un producte localitzat prop de la llar. Aviat per Festes els de casa el podran degustar i assaborir.
Una novetat gastronòmica també ens va presentar que hem inclós a l'àpat de Reis.
SENSACIONAL,
EXCEL·LENT,
SENSE DIFICULTAT
i molts més adjectius d'excel·lència podrien definir aquest arròs cremós.
Aquí teniu el reportatge.
Atreviu- vos i assaboriu un bon cremós.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada