ÀPATS DE LA PURISSIMA -8 de desembre de 2012 |
dissabte, 8 de desembre del 2012
PA DE LLAVORS- CASSOLA PEIX I SPAGHETIS NEGRES
Amb la companyia del nou Beagle de l'escala....
aquest dissabte i diumenge descobrim nous plats i degustem el nostre pa preferit.
Hem començat el dissabte degustant una fruita de temporada, en aquest cas taronja.
A continuació el xusco de llavors que elaboren al Forn Miralles.
Aquest pa l'acompanyem d'uns seitons que hem adobat amb oli d'oliva, all i julivert.
Per dinar hem assaborit una cassola de peix com la que temps enrera vam degustar a Pou des Lleó, Eivissa.
La cassola l'hem feta amb rap, patates i ceba.
Cal sofregir les patates esqueixades, la ceba i els grans d'alls uns minuts fins a estar ros. S'afegeix el pebre vermell i el peix. Passats 10 minuts s'afegeix un litre de brou de peix i es deixa coure a foc suau uns 15 minuts.
Amb el brou del suquet hem fet una sopa d'arròs del delta de l'Ebre.
El peix es serveix separat i acompanyat d'all i oli fet amb oli de girasol.
Per acompanyar aquest àpat hem fet un maridatge amb Vi Valentí de la casa Torres i que està fet amb Parellada.
Demà per dinar tenim una pasta negra amb un sofregit de sípia i picada d'all i julivert.
Aquí teniu més imatges.
Descobriu voslatres nous plats qu eés un plaer gaudir dels descobriments.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada