ON SOM FELIÇOS

ON SOM FELIÇOS

dijous, 8 de juliol del 2010

CASTELLS, ENTREPANS I ESCLAU

Avui ha estat un dia sense dinar a taula.

Què ha passat? Res que sigui greu. Ha fallat la logística.

Hem sortit de casa segons les previsions i fetes les tasques diàries.

Direció nord de la Lorraine, a 5 d'Alemanya i a 15 de Luxembourg.

Primera parada visitar un castell. Fet!!! tot i que no és un castell de prínceps ni princeses sinó de defensa del territori.

Segona parada, visita a un altre castell. També de defensa, però aquest amb més bona presència i més ben equipat. No m'ha agradat que es quedessin les entrades de l'altre castell, tot i ser conjuntes ara no les puc enganxar a l'àlbum i la que he agafat del terra estava molt bruta per fer-ho.

Tercera parada DESASTRE. Prometia ser un dels pobles més bonics de França i ha resultat ser un dels pobles més desemparats de França. Només té vida i gastronomia els caps de setmana. No m'ha semblat bonic després de l'experiència i no li hem dedicat molt de temps a mirar-lo.

L'únic aliment que ens podíen oferir han estat dos entrepans de pa congelat i embotit de plàstic, disfressat amb enciam i tomàquet. Ni cadira per seure!!!

A les 13h ja teníem l'estomac amb alguna cosa i després de passejar per un poble que ja no ens atreia hem marxat a Thionville.





Allà hem aparcat el cotxe vora el riu i a passejar. Hem fet un cafè a l'interior d'un bar, ja que fora impossible del pet de sol que queia.No està mal la ciutat thionville. Per ser una zona tipus Andorra té alguns edificis curiosos.

Hem alçat el cap segons la guia i hem descobert algunes cosetes; el pare forner i l'esclau de tabac.

Esperem que demà tinguem més sort a la zonaque ens dirigim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada