Avui ha tocat fer descobertes en el sector alimentari.
Hem canviat les pedres, els pobles i els paisatges per descobrir aspectes relacionats amb les mirabelles( prunes grogues) i el procés de fabricació de la cervesa.
Primer hem anat a la maison de la mirabelle on han projectat una pel·lícula de tot el procés,des de la plantació fins a l'elaboració un cop collit el fruit.
Ens han donat a tastar un aperitiu molt bo. Hem comprat una confitura de mirabelles i un paté.
A St. Louis de Port hem visitat la vila i la seva catedral, considerada la més alta del gòtic francès,
- ÉS UNA CATEDRAL AMB TARA,té una desviació a la nau principal, que la fa ser única al món-.
Hem dinat sense fer cap extra i hem visitat l'enclosa de les cigonyes i el museu de la brasserie.
És l'única fàbrica de cervesa construida a una torre i amb pisos. Ens han explicat, hem vist elements de fabricació i hem tastat la cervesa que produeixen.
Demà toca recollir i degustar la cuina de la Vila que ens ha acollit 15 dies.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada