ON SOM FELIÇOS

ON SOM FELIÇOS

dimarts, 6 de juliol del 2010

TREPITJANT METZ

Avui hem trepitjat l'asfalt de METZ i no hem deixat pràcticament cap racó dels anomenats turístics per veure.

A les 6'30 del matí l'alarma ens ha convidat a finalitzar els nostres somnis i a posar fil a l'agulla d'una nova descoberta.

Ben esmorzats, amb productes catalans i autòctons, hem anat cap a la gare.

Disposats a ser bons ecologistes i a reciclar el plàstic, el cartró i el vidre als corresponents contenidors, no ha pogut ser. La nostra sorpressa ha estat trobar només contenidors de vidre. La resta no ho separen.
En algun aspecte els guanyem!!!!

L'import del viatge d'anada i tornada a Metz ha costat 13'20€. El trajecte 11 minuts sense fer cap parada. Arribats a Metz el primer pagament:el WC= 0'50€.

De la Gare cap al centre.

Arribem a turisme, ens fan una breu explicació d'unes questions que els plantegem i des d'allí iniciem la ruta recomanada. El primer que hem visitat el mercat cobert i la darrera cosa el recent inagurat centre Pompidou.

No s'han observat pendons. Si s'han observat confitures i altres possibles regals del món de la dolçor. No està localitzat el vi propi de la Moselle. seguirem investigant.

Les descobertes arquitectoniques i gastromòmiques han estat satisfactòries. L'asfalt necessita pla S i pla Z perquè Déu n'hi do!!!!

La gent una mica a la seva, et diverteixes observant què fan i com van. La Mònica riuria i el Josep Oriol gaudiria observant-los.





Si voleu venir a Metz aquest estiu feu -ho amb tren ja que les entrades de les autopistes estan amb obres i us deixaria un amarg regust. No s'ho mereix.

Demà més.

1 comentari: